Η Nvidia χαρίζει τρία πανάκριβα και υπερσπάνια PCs για χάρη του The Matrix Resurrections

Καθώς και μερικές custom RTX κάρτες γραφικών.
16 Δεκεμβρίου 2021 21:25
Η Nvidia χαρίζει τρία πανάκριβα και υπερσπάνια PCs για χάρη του The Matrix Resurrections

Με αφορμή την πρεμιέρα του άκρως αναμενόμενου The Matrix Resurrections, η Nvidia και η Warner Bros. Pictures κατασκεύασαν τρία πανάκριβα και υπερσπάνια, πλήρως custom modded PCs, τα οποία είναι φυσικά Matrix θεματολογίας, αλλά και officially licensed.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα τρία αυτά PCs είναι 100% μοναδικά, αφού δεν δημιουργήθηκαν άλλα αντίγραφα και χρησιμοποιούν RTX 3080 Ti ή RTX 3090 κάρτες γραφικών από την Nvidia. Φυσικά, σε όλες τις περιπτώσεις έχουμε σύστημα υδρόψυξης και πολλές ιδιαίτερες πινελιές που είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς με λόγια, οπότε σας αφήνουμε να τα απολαύσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως οκτώ τυχεροί θα μπορούν να κερδίσουν αυτούς τους τρεις υπολογιστές, καθώς και πέντε σπάνια The Matrix Resurrections GPU backplates για RTX κάρτες γραφικών, μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει η Nvidia μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Μπορείτε να διαβάσατε αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό, καθώς και για την κατασκευή και τις ιδιαιτερότητες της κάθε σύνθεσης στην επίσημη ιστοσελίδα της Nvidia, πατώντας εδώ.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως οι πανίσχυροι αυτοί υπολογιστές δε μπορούν να παίξουν το άκρως εντυπωσιακό The Matrix: Awakens παιχνίδι-tech demo που κυκλοφόρησε πρόσφατα, καθώς είναι διαθέσιμο μόνο για PS5 και Xbox Series X|S. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.