Η Microsoft προσφέρει στους πειρατές του Office έκπτωση 50%

Από πειρατές σε συνδρομητές
10 Δεκεμβρίου 2021 09:43
Η Microsoft προσφέρει στους πειρατές του Office έκπτωση 50%

Το Office της Microsoft είναι μία αρκετά ακριβή σουίτα προγραμμάτων, με τους περισσότερους χρήστες να μη χρειάζονται όλα τα προγράμματα ή τα χαρακτηριστικά που περιέχει. Έτσι, αρκετοί επιλέγουν να ακολουθήσουν το δρόμο της πειρατείας. Τώρα όμως η Microsoft, σε μία σπάνια και ασυνήθιστη κίνηση, προσπαθεί να μετατρέψει τους πειρατές σε πελάτες επί πληρωμή, προσφέροντας μία γενναιόδωρη έκπτωση 50%.

Σύμφωνα με το Ghacks.net, κάποιοι χρήστες που τρέχουν πειρατικά αντίγραφα του Office, βλέπουν ένα μήνυμα μέσα στην εφαρμογή που χρησιμοποιούν η οποία αναφέρει:

Πάρτε 50% έκπτωση. Για περιορισμένο χρόνο, γλιτώστε 50% για μία αυθεντική συνδρομή Microsoft 365.

Το μήνυμα περιέχει και ένα link το οποίο ανακατευθύνει τους χρήστες σε ένα website της Microsoft, όπου η εταιρία τους ενημερώνει για τους κινδύνους χρήσης πειρατικού λογισμικού.

Η έκπτωση προσφέρει το Microsoft 365 Family στα $49.99 για τον πρώτο χρόνο και το Microsoft 365 Personal στα $34.99. Έχετε υπόψιν όμως πως μετά τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου η τιμή συνδρομής επιστρέφει στο κανονικό. Το πόσο αποτελεσματική θα είναι η νέα προσέγγιση της Microsoft μένει να φανεί.