Η Courtney Love απειλεί να εκθέσει τον Elon Musk αν δεν πληρώσει τους φόρους του

Έχει συνομιλίες φωτιά
04 Δεκεμβρίου 2021 10:13
Η Courtney Love απειλεί να εκθέσει τον Elon Musk αν δεν πληρώσει τους φόρους του

Η Courtney Love φαίνεται πως δεν τρέφει κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Elon Musk και η πρόσφατη αγενής συμπεριφορά του δισεκατομμυριούχου την έκανε να αποφασίσει να αναλάβει δράση. Στις 14 Νοεμβρίου ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος των Δημοκρατικών, Bernie Sanders είναι δηλώσει μέσω Twitter πως “πρέπει να απαιτήσουμε από τους πολύ πλούσιους να πληρώσουν το δίκαιο μερίδιό τους” για να λάβει την απάντηση από τον Musk που σόκαρε πολλούς, “ξεχνάω συνέχεια ότι είσαι ακόμα ζωντανός”.

Με μία καθυστέρηση μισού μήνα, η τραγουδίστρια και βασίλισσα της Grunge μουσικής τη δεκαετία του ’90, σχολίασε μέσω Twitter:

Elon Musk, ξέρεις το στρέιτ, αρσενικό, email γκρουπ σου με τη μαφία του PayPal; Ήμουν σε κρυφή κοινοποίηση για μήνες εκεί. Με αυτήν την πληροφορία στο μυαλό σου, δε νομίζεις πως σε μία “πολιτισμένη κοινωνία” πρέπει να αποδεχόμαστε να πληρώνουμε το δίκαιο μερίδιο των φόρων μας; Μην την πέφτεις στον Bernie. Κάνεις σαν τον Kendall Roy.

Η αναφορά στον Kendall Roy προέρχεται από τη σειρά Succession, όπου ο Kendal είναι ο απόγονος ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, ο οποίος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του κοινού αποκαλύπτοντας τα βρώμικα μυστικά της εταιρίας του πατέρα του. Το emoji τσαγιέρας που υπάρχει στο tweet αναφέρεται σε μία έκφραση των Αμερικανών να "χύσουν το τσάι", που σημαίνει να αποκαλύψει μυστικά.

Δυστυχώς όσοι περίμεναν να μάθουν περισσότερα για το μυστικό email group του Elon Musk απογοητεύτηκαν, αφού αργότερα η Love με δεύτερο tweet είπε στον Musk να μην ανησυχεί καθώς είναι μία “καλή βασίλισσα” και του τόνισε πως ο καπιταλισμός και το αμερικανικό όνειρο λειτούργησαν υπέρ του Musk και καλό θα ήταν να ανταπέδιδε πληρώνοντας φόρους. Ο Musk δεν απάντησε δημόσια.