Ποιο Despacito; Ο MrBeast έσπασε ρεκόρ με 42 εκ. προβολές σε μία μέρα για το Squid Game

Και έσπασε ρεκόρ στο YouTube
29 Νοεμβρίου 2021 10:06
Ποιο Despacito; Ο MrBeast έσπασε ρεκόρ με 42 εκ. προβολές σε μία μέρα για το Squid Game

Λένε πως τα ρεκόρ είναι για σπάνε και ακριβώς αυτό έκανε ο MrBeast. Συγκεκριμένα, ο εξαιρετικά δημοφιλής YouTuber ανάρτησε πρόσφατα τη δικιά του εκδοχή για το Squid Game.

Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο κάλεσε 456 παίκτες για να συμμετέχουν σε μια αναπαράσταση του σόου-φαινομένου του Netflix, για να διεκδικήσουν $456,000 ως το μεγάλο έπαθλο. Η παραγωγή του MrBeast ήταν εντυπωσιακή, αφού κατασκεύασε ειδικά σετ για το κάθε παιχνίδι, ενώ μοίρασε χιλιάδες ευρώ στους περισσότερους παίκτες. Εν τέλει φαίνεται πως ο κόπος του ανταμείφθηκε.

Αναλυτικότερα, μέχρι σήμερα, δηλαδή σε τέσσερα εικοσιτετράωρα, το εν λόγω βίντεο έχει 108 εκατομμύρια προβολές! Το εντυπωσιακότερο, ωστόσο, είναι το ξεκίνημά του. Συγκεκριμένα, το ‘$456,000 Squid Game In Real Life!’ βίντεο του MrBeast σημείωσε 42 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την ανάρτησή του.

Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για το βίντεο του YouTube με την γρηγορότερη τηλεθέαση, αν εξαιρέσουμε τα βίντεο κλιπ τραγουδιών. Σύμφωνα με τα στατιστικά της πλατφόρμας statista, μέχρι τώρα το πιο viral βίντεο της πλατφόρμας στο πρώτο εικοσιτετράωρο (εκτός μουσικών βίντεο) ήταν το YouTube Rewind του 2016, το οποίο είχε καταφέρει 38.9 εκατομμύρια προβολές σε 24 ώρες από τη δημοσίευσή του.

Για την ιστορία, το γενικότερο ρεκόρ περισσότερων προβολών σε 24 ώρες ανήκει στο τραγούδι BTS – “Butter”, με 108.2 εκατομμύρια προβολές σε μια μέρα. Περιέργως, το Despacito, το οποίο για πολλά χρόνια ήταν το βίντεο του YouTube με τις περισσότερες προβολές γενικότερα, απουσιάζει από τις πρώτες θέσεις της συγκεκριμένης κατάταξης.

Ακολουθούν αναλυτικά τα βίντεο του YouTube και του Facebook με τις περισσότερες προβολές στο πρώτο τους 24ωρο, σύμφωνα με το statista. Αξίζει να σημειωθεί πως τα παρακάτω δεδομένα ανανεωθήκαν τον Αύγουστο του 2021, εξου και η απουσία του Mr.Beast από το chart.