Ο Jake Paul τσιγκλάει τον Elon Musk - "Εάν δώσεις $6 δις για την παγκόσμια πείνα δίνω $10 εκ."

Η κίνηση του πασίγνωστου influencer και μποξέρ κρύβει ένα "αλλά"
07 Νοεμβρίου 2021 22:29
Ο Jake Paul τσιγκλάει τον Elon Musk - "Εάν δώσεις $6 δις για την παγκόσμια πείνα δίνω $10 εκ."

Μέχρι τώρα είναι ευρέως γνωστό πως ο Elon Musk έβαλε στοίχημα με τα Ηνωμένα Έθνη με σκοπό να καταπολεμήσει την παγκόσμια πείνα. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής των Tesla και SpaceX υποσχέθηκε πως εάν τα Ηνωμένα Έθνη αποδείξουν πως $6 δις μπορούν να λύσουν αυτό το μείζον πρόβλημα τότε θα τα δωρίσει προς αυτόν τον ιερό σκοπό. 

Τώρα ο πασίγνωστος influencer και YouTuber, Jake Paul, μπαίνει και αυτός στο κόλπο τσιγκλώντας μέσα από τα social media του τον Musk. Σε ένα tweet του απάντησε στον Musk λέγοντας πως και αυτός με τη σειρά του θα δωρίσει $10 εκατομμύρια στον ίδιο σκοπό, αλλά με δύο προϋποθέσεις. 

Η μία είναι να κάνει φυσικά την πρώτη κίνηση ο Musk και έπειτα το παρακάτω tweet του να φτάσει τα 690.000 retweets

Μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου φαίνεται πως έχει πολύ δρόμο μπροστά μέχρι να φτάσει τον απαιτούμενο αριθμό αφού προς το παρόν έχει ξεπεράσει μόλις τα 15.000 retweets. Πολλοί χρήστες κατηγορούν τον Paul πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση προς όφελός του, δημιουργώντας απλώς ντόρο. 

Ο MrBeast με τη σειρά του χώθηκε στα σχόλια από κάτω βάζοντας ένα ακόμη challenge στον Jake Paul: εάν δε φτάσει τα 690Κ retweets να δωρίσει έστω το ποσό των 10$ εκ. στην δική του πρωτοβουλία #teamseas, η οποία επικεντρώνεται στον καθαρισμό των πλαστικών από παραλίες και θάλασσες. 

Τα Ηνωμένα Έθνη, ο λόγος του Elon Musk, τα retweets του Paul και ο χρόνος φυσικά θα δείξουν εάν όλα αυτά γίνουν.