Όλα όσα ανακοίνωσε η Microsoft στο Surface event της

Αρκετές νέες συσκευές
23 Σεπτεμβρίου 2021 10:06
Όλα όσα ανακοίνωσε η Microsoft στο Surface event της

Το Surface event της Microsoft ολοκληρώθηκε και ήταν γεμάτο νέες συσκευές, οι οποίες θα είναι όλες διαθέσιμες στις 5 Οκτωβρίου.

Φυσικά αυτή που ξεχώρισε ήταν το laptop ναυαρχίδα της Microsoft, το Surface Laptop Studio, το οποίο προσφέρει τρία modes λειτουργίας με τον ανθεκτικό μεντεσέ του. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά λεπτομέρειες για το προϊόν εδώ.

Παρουσιάστηκε επίσης το Surface Pro 8, το οποίο φέρνει αισθητό ανασχεδιασμό στην Pro σειρά με λεπτότερα bezels και μεγαλύτερη οθόνη 13 ιντσών. Προστέθηκαν επίσης δύο Thunderbolt 4 θύρες, ενώ υποστηρίζει και το νέο Surface Slim Pen 2.

Το Surface Duo 2 προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά που ζητούσαν έντονα οι χρήστες, όπως υποστήριξη 5G και τριπλό σύστημα καμερών. Μία νέα Glance Bar σας επιτρέπει να βλέπετε την ώρα και την μπαταρία ακόμα και όταν η συσκευή είναι διπλωμένη.

Το νέο Surface Slim Pen 2 έχει ενσωματωμένη απτική ανατροφοδότηση για να λαμβάνετε μία καλύτερη αίσθηση όταν το χρησιμοποιείτε.

Το Surface Go 3 δε διαφέρει σχεδιαστικά από τους προκατόχους του, έρχεται όμως με νέους Intel επεξεργαστές και αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση στη σειρά Surface.

Τέλος η Microsoft παρουσίασε ένα νέο ποντίκι. Το Ocean Plastic Mouse είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού κατασκευάστηκε κατά 20% από ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέχτηκε από τους ωκεανούς, ενώ η συσκευασία του είναι 100% ανακυκλώσιμη.