Η Gigabyte εδραιώνει την παρουσία της στον τομέα των gaming οθονών

Αποσπά εξαιρετικές κριτικές
22 Σεπτεμβρίου 2021 10:36
Η Gigabyte εδραιώνει την παρουσία της στον τομέα των gaming οθονών

Η Gigabyte βρίσκεται στο χώρο των gaming οθονών εδώ και μόλις τρία χρόνια, ωστόσο αποσπά εξαιρετικές κριτικές. Πρόσφατη αξιολόγηση του έγκυρου Rtings.com, ανέδειξε τρία μοντέλα οθονών της Gigabyte ως τις καλύτερες της κατηγορίας τους. Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Η GIGABYTE, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών πλακετών και καρτών γραφικών, εισήλθε στην αγορά οθονών gaming το 2019. Βασισμένη στην τεχνογνωσία δεκαετιών στο gaming hardware, μαζί με τον ποιοτικό έλεγχο υψηλών προδιαγραφών, σήμερα η GIGABYTE έχει αναδειχθεί σε σοβαρό ανταγωνιστή μέσα σε μόλις 3 χρόνια, δημιουργώντας εξαιρετικούς αριθμούς πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Μοντέλα όπως το FV43U και το FO48U σημείωσαν ακόμη και ρεκόρ εξαντλήσεων την πρώτη ημέρα πώλησής τους στο Newegg. Ακολουθώντας μια προσέγγιση διπλής επωνυμίας, η AORUS επικεντρώνεται στην premium κατηγορία παιχνιδιών, διαθέτοντας προδιαγραφές esports-grade και τεχνολογίες που επικεντρώνονται στους gamers για να καλύψουν τις ανάγκες των enthusiasts του gaming, ενώ η GIGABYTE προσφέρει ανθεκτικές και υψηλών επιδόσεων επιλογές για mainstream gamers.

Η επιτυχία των gaming οθονών της GIGABYTE έχει προσελκύσει την προσοχή τόσο των gaming κοινοτήτων όσο και των τεχνολογικών μέσων ενημέρωσης. Το Rtings.com, ένας έγκυρος ιστότοπος αξιολόγησης, γνωστός για τις αμερόληπτες κριτικές του, δοκίμασε αρκετά μοντέλα που πωλούνται με μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές και έπλεξε το εγκώμιο τους για την συνολική απόδοσή τους. Η 28 ιντσών M28U ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη οθόνη gaming 4K για τις gaming κονσόλες της νέας γενιάς με τη σπάνια εμφανιζόμενη είσοδο HDMI 2.1, η οποία μπορεί να υποστηρίξει εγγενώς 4K/120Hz για καθηλωτικό gameplay. Η M32Q ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη οθόνη 32 ιντσών USB-C για χρήση στο γραφείο με τις πολλές επιλογές συνδεσιμότητας και τον ενσωματωμένο διακόπτη KVM. Η πλούσια σε χαρακτηριστικά οθόνη προσφέρει επίσης εξαιρετική ποιότητα εικόνας και χρωματική απόδοση κατάλληλη τόσο για παιχνίδια όσο και για παραγωγικότητα. Τέλος, το Rtings.com βαθμολόγησε την M27Q ως την καλύτερη οικονομική οθόνη παιχνιδιών 1440p για εξαιρετικό χρόνο απόκρισης, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

GIGABYTE λάνσαρε πρόσφατα μια ολοκληρωμένη σειρά οθονών gaming 4K, σε μεγέθη από 28 έως 48 ιντσών, για τους gamers που είναι έτοιμοι να εισέλθουν στην επόμενη γενιά gaming. Όλα τα μοντέλα είναι πλέον διαθέσιμα προς πώληση. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE:https://www.gigabyte.com/Monitor"