Trump: Ο Zuckerberg ερχόταν στο Λευκό Οίκο και μου φιλούσε τον κώ** (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαριοί χαρακτηρισμοί από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ
12 Σεπτεμβρίου 2021 11:21
Trump: Ο Zuckerberg ερχόταν στο Λευκό Οίκο και μου φιλούσε τον κώ** (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση κατά του Mark Zuckerberg εξαπέλυσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox News. Ο Trump ήταν εμφανώς ενοχλημένος από το ban του Twitter και του Facebook, καλώντας τον Zuckerberg και άλλους επικεφαλής εταιριών τεχνολογίας “άρρωστους”.

Ερχόταν στο Λευκό Οίκο για να μου φιλήσει τον κώ**. Και εγώ έλεγα “α τι ωραία, έχω τον επικεφαλής του Facebook να έρχεται με την υπέροχη γυναίκα του”. Και έρχονται για δείπνο με μένα στο Λευκό Οίκο. Και μετά βλέπεις τι κάνουν σε εμένα και στους Ρεπουμπλικάνους και τρελαίνεσαι. Αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος.

Το 2019 ο Trump συναντήθηκε μυστικά με τον Zuckerberg, μετά από δηλώσεις του Προέδρου πως θα απαγορεύσει το Facebook στις ΗΠΑ αν ο CEO του δεν επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Zuckerberg με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και ερχόταν για δείπνο στο Λευκό Οίκο λέγοντάς μου πόσο ωραία ήταν.

Ο Trump έστρεψε τα πυρά του και προς το Twitter, λέγοντας πρακτικά ότι ο ίδιος το έκανε αυτό που είναι σήμερα και πως η παρουσία του στην πλατφόρμα το μεταμόρφωσε από ένα αποτυχημένο πείραμα σε μία επιτυχία. Δεν παρέλειψε να αναφέρει μάλιστα πως τώρα που ο ίδιος δεν είναι πλέον στην πλατφόρμα, το Twitter έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος.