Έφτασαν τα Super Follows στο Twitter και μοιράζουν χρήμα

Οι δημιουργοί μπορούν να έχουν έσοδα από τα posts τους
02 Σεπτεμβρίου 2021 10:38
Έφτασαν τα Super Follows στο Twitter και μοιράζουν χρήμα

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά το Twitter ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό, το Super Follow, με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο μόνο με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να το δουν. Πλέον, αυτό το χαρακτηριστικό είναι live.

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε τα Super Follows, ένα νέο τρόπο για να κερδίζουν οι χρήστες μηνιαίο εισόδημα, απλά με το να μοιράζονται το περιεχόμενό τους μόνο με τους συνδρομητές τους στο Twitter. Με τα Super Follows, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα έξτρα επίπεδο συζήτησης στο Twitter (να μοιράζονται bonus Tweets και άλλα!) για να αλληλεπιδρούν αυθεντικά με τους πιο πιστούς ακόλουθούς τους – ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν χρήματα.

Το Twitter μπαίνει και αυτό στο χορό της χρηματοδότησης των δημιουργών του για να τους κρατήσει στην πλατφόρμα. Με τα Super Follows, οι χρήστες θα έχουν δυνατότητα να χρεώνουν $2.99, $4.99 ή $9.99.

Οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν να αναρτούν δημόσια tweets, αλλά θα έχουν και τη δυνατότητα να αναρτούν κλειδωμένα tweets τα οποία θα είναι μόνο ορατά στους Super Follow συνδρομητές. Έτσι, ένας δημιουργός περιεχομένου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Twitter του για να ανακοινώσει το νέο του video, αλλά μόνο αυτοί που θα είναι συνδρομητές μέσω του Super Follow θα μπορούν να το δουν.

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί ως προς το ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Super Follow. Πρέπει να είναι πλήρες προφίλ με επιβεβαιωμένη διεύθυνση email, άνω των 18 ετών, με επιβεβαίωση 2 παραγόντων (2FA) και να έχει τουλάχιστον 10.000 ενεργούς followers. Προς το παρόν τα Super Follows είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Καναδά και θα διατεθούν στον υπόλοιπο κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Tags: