Το TikTok για πρώτη φορά "δανείζεται" χαρακτηριστικό άλλων και φέρνει τα Stories

Καιρός να “δανειστεί” και ένα χαρακτηριστικό από άλλους
05 Αυγούστου 2021 09:32
Το TikTok για πρώτη φορά "δανείζεται" χαρακτηριστικό άλλων και φέρνει τα Stories

Το TikTok έγινε ο στόχος της αντιγραφής πολλών εφαρμογών μετά τη μαζική επιτυχία του ως social media app και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει το ίδιο. Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός σχολιαστής στο χώρο των social media, Matt Navarra, το TikTok εισάγει Stories που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, στα πρότυπα του Instagram.

Το TikTok επιβεβαίωσε στο Variety πως δοκιμάζει το νέο χαρακτηριστικό σε ένα μικρό υποσύνολο χρηστών εκτός ΗΠΑ, ενώ τόνισε πως τα Stories είναι προς το παρόν σε πειραματικό στάδιο και μπορεί να μη δουν ποτέ μία ευρεία κυκλοφορία.

Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους να προσθέσουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok. Προς το παρόν πειραματιζόμαστε για να δώσουμε στους δημιουργούν περισσότερες επιλογές για να φέρουν τις δημιουργικές τους ιδέες στη ζωή για την κοινότητα του TikTok.

Η ιστορία των Stories είναι παλιά, με το Snapchat να είναι η πρώτη εφαρμογή που τα εισήγαγε, πριν το αντιγράψει το Instagram, το Facebook και το LinkedIn. Το Twitter προσπάθησε επίσης να τα εισάγει στην πλατφόρμα του ονομάζοντάς τα Fleets, ωστόσο το πείραμα απέτυχε και τα απέσυρε.

Tags: