Νέα συνδρομή στο Spotify με $0.99 το μήνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πειραματίζεται η υπηρεσία με το Spotify Plus
04 Αυγούστου 2021 09:59
Νέα συνδρομή στο Spotify με $0.99 το μήνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Spotify έχει δύο επιλογές, μία επί πληρωμή και μία δωρεάν. Η πρώτη δίνει δυνατότητα για αναπαραγωγή offline, επιλογή συγκεκριμένων τραγουδιών, δεν έχει διαφημίσεις κλπ. Η δωρεάν επιλογή περιορίζει αρκετά τη λειτουργία της εφαρμογής και έχει και διαφημίσεις. Τώρα, το Spotify πιστεύει πως βρήκε ένα τρόπο να κάνει περισσότερους συνδρομητές να αρχίσουν να πληρώνουν.

Όπως αποκαλύπτει το TheVerge, το Spotify δοκιμάζει σε περιορισμένο αριθμό συνδρομητών ένα νέο συνδρομητικό μοντέλο, το Spotify Plus, που θα κοστίζει $0.99 το μήνα αντί για το γνωστό Spotify Premium των $9.99 που έχουμε σήμερα.

Το Spotify Plus θα έχει διαφημίσεις, ωστόσο θα δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στους χρήστες να ακούσουν αυτό που θέλουν. Για παράδειγμα θα μπορούν να επιλέγουν το τραγούδι που θέλουν να ακούσουν, ενώ θα μπορούν να κάνουν παράβλεψη κομματιού όσες φορές θέλουν (στο δωρεάν πακέτο περιορίζονται στις έξι παραλείψεις την ώρα).

Το Spotify ξεκαθαρίζει όμως πως δεν υπάρχει εγγύηση πως αυτό το πακέτο θα διατεθεί μαζικά.

Πάντα πασχίζουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία του Spotify και πραγματοποιούμε συχνά δοκιμές για να πάρουμε ενημερωμένες αποφάσεις. Τώρα πραγματοποιούμε δοκιμές μίας συνδρομής με διαφημίσεις σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. Κάποιες δοκιμές καταλήγουν να ανοίγουν το δρόμο για νέες προσφορές ή βελτιώσεις, ενώ άλλες μπορεί να προσφέρουν μόνο γνώση. Δεν έχουμε επιπλέον πληροφορίες να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη στιγμή.