Προπονητής του NBA τιμώρησε την ομάδα του επειδή κάποιος είχε Android και όχι iPhone

Τα παρατράγουδα από το βιβλίο του Αντετοκούνμπο
04 Αυγούστου 2021 09:32
Προπονητής του NBA τιμώρησε την ομάδα του επειδή κάποιος είχε Android και όχι iPhone

Το νέο βιβλίο της Mirin Fader, “Giannis: The Improbable Rise of an NBA MVP” που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ασχολείται με τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τις φτωχογειτονιές της Αθήνας μέχρι την εξέλιξή του σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του NBA και πλέον πρωταθλητή. Ωστόσο μέσα από αυτό αποκαλύπτονται και παρατράγουδα και για τον πρώην προπονητή των Milwaukee Bucks στην περίοδο 2014-2018, τον Jason Kidd.

Ο τωρινός προπονητής των Dallas Mavericks, φαίνεται πως δεν ανέχεται Android χρήστες στην ομάδα του. Σύμφωνα με το Insider, τιμώρησε όλη την ομάδα των Bucks το 2014, επειδή κάποιος χρησιμοποιούσε Android τηλέφωνο αντί για iPhone. Ο Kidd ήταν αυστηρός προπονητής τότε και εφάρμοζε την τακτική της τιμωρίας σε ολόκληρη την ομάδα αν κάποιος παίκτης έκανε ένα λάθος. Αν κάποιος έκανε κάτι επιλήψιμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο προπονητής έβαζε την ομάδα να τρέχει όσο ο παίκτης που έκανε το λάθος τους έβλεπε από τον πάγκο.

Την ίδια τακτική εφάρμοσε λοιπόν και εκτός γηπέδου, όταν ο τότε center των Bucks, Thon Maker, προκάλεσε πρόβλημα στην αισθητική του chat της ομάδας χρησιμοποιώντας Android συσκευή και όχι iPhone. Τα μηνύματα που έστελνε ο Maker στην ομαδική συνομιλία είχαν πράσινο χρώμα, αντί για το μπλε που είχαν τα μηνύματα των iPhones.

Σε κάποια φάση, ο Thon δεν είχε iPhone και χαλούσε όλη την εικόνα με τις μπλε φούσκες των iPhone στο group chat. Ο Kidd νευρίασε και ανάγκασε όλη την ομάδα να τρέχει επειδή ένιωσε πως το γεγονός ότι ο Maker δεν είχε iPhone, ήταν ένα παράδειγμα πως η ομάδα δεν ήταν ενωμένη.