Sponsored By Zegetron

Η Colorful ήρθε στην Ελλάδα με budget λύσεις για κάρτες γραφικών και μητρικές

Μια ακόμη λύση για τους PC builders
02 Αυγούστου 2021 12:03
Η Colorful ήρθε στην Ελλάδα με budget λύσεις για κάρτες γραφικών και μητρικές

Όσοι το έχουν βιώσει, σίγουρα γνωρίζουν πως η δημιουργία ενός PC Build είναι περισσότερο πονοκέφαλος στο χαρτί, παρά στο χέρι. Βρες τη σωστή μητρική που να υποστηρίζει το υπόλοιπο hardware που επέλεξες, το κατάλληλο κουτί που συγχρόνως να χωράει τα πάντα, να είναι αθόρυβο και να σου αρέσει, τροφοδοτικό που να μπορεί να υποστηρίξει την τρέχουσα σύνθεση και να είναι και future-proof κ.ο.κ.

Τώρα, η Colorful Technology έρχεται να δώσει μια λύση για τον πονοκέφαλο πολλών επίδοξων PC builders, αφού έφερε τα προϊόντα της και επίσημα στα ελληνικά καταστήματα. Αν και το όνομα μπορεί να σας ακούγεται άγνωστο, η Colorful είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες PC hardware στον κόσμο και για την ακρίβεια στο ‘Top 3’.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για την πρώτη σε πωλήσεις κατασκευάστρια GPUs στην γιγαντιαία κινεζική αγορά. Η Colorful συγχρόνως παράγει και motherboards, SSD δίσκους, μνήμες RAM, αλλά και ολοκληρωμένα έτοιμα desktops, κάτω από την ομπρέλα του iGame brand της. Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία βασίζεται σε προμηθευτές επεξεργαστών από την Κορέα και την Ταϊβάν, όπως συμβαίνει και με πολλές από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες του κλάδου.

Πώς θα βοηθήσει η έλευση της Colorful τους Έλληνες καταναλωτές;

Ο λόγος που η άφιξη των προϊόντων της Colorful στην Ελλάδα είναι σημαντικός είναι προφανής. Όπως συμβαίνει και σε οποιαδήποτε αγορά, ο περισσότερος ανταγωνισμός ωφελεί πάντα τους καταναλωτές. Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να κάνει και η Colorful που κατάφερε να κυριαρχήσει στην Ασία. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να προμηθεύσει τα καταστήματα της ελληνικής αγοράς, με οικονομικότερες κάρτες γραφικών από τα περισσότερα ταϊβανέζικα brands που αυτή τη στιγμή μονοπωλούν την αγορά όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Με τον τρόπο αυτό, η Colorful φιλοδοξεί πως η έλευσή της θα σηματοδοτήσει πτώση τιμών στις GPU κατά 20% για όλους τους καταναλωτές.


Ήδη στα ελληνικά καταστήματα μπορείτε να βρείτε διάφορες προτάσεις της Colorful για κάρτες γραφικών. Ξεκινώντας από εισαγωγικές λύσεις, όπως μια GTX 1050 Ti, η πρόταση της Colorful είναι μια από τις πιο οικονομικές άμεσα διαθέσιμες. Παράλληλα, στα καταστήματα υπάρχουν και προτάσεις για τη νέα περιζήτητη σειρά των RTX 3000 της Nvidia, μέχρι και εξαιρετικά premium λύσεις με ενσωματωμένη υδρόψυξη από το iGame brand της.

Αντίστοιχα και οι πρώτες μητρικές της εταιρίας έχουν ξεκινήσει να είναι διαθέσιμες, με λύσεις που ξεκινούν από τα 40 ευρώ για AMD AM4 συστήματα.

Μέσα από τα βίντεο που συνοδεύουν το άρθρο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από μερικά premium προϊόντα της εταιρίας που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.