Η Microsoft καλεί την Apple να φέρει το iMessage στα Windows

Δηλώσεις του ίδιου του Nadella
25 Ιουνίου 2021 10:25
Η Microsoft καλεί την Apple να φέρει το iMessage στα Windows

Το iMessage είναι αδιαμφισβήτητα μία πολύ σημαντική εφαρμογή για το οικοσύστημα της Apple και είναι μέχρι τώρα αποκλειστική σε αυτό. Σε μία συνέντευξή του στη Wall Street Journal, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, τόνισε το πόσο ανοιχτά είναι τα Windows σε σχέση με τα άλλα marketplaces. Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να φέρει η Apple τις εφαρμογές της στα Windows, ο Nadella απάντησε πως η Apple μπορεί να φέρει ό,τι θέλει στα Windows, συμπεριλαμβανομένου του iMessage.

Θα θέλαμε να σιγουρευτούμε πως λειτουργεί σωστά, κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ό,τι θέλει να κάνει η Apple με τα Windows, είτε αυτό είναι το iTunes, το iMessage ή οτιδήποτε, θα το καλωσορίζαμε αυτό. Συνολικά, θέλουμε να σιγουρευτούμε πως το software μας τρέχει σωστά στις Apple συσκευές και ότι τα Windows λειτουργούν σωστά με οποιοδήποτε software από την Apple, την Google, την Adobe ή οποιονδήποτε.

Μία τέτοια κίνηση όμως από την πλευρά της Apple φαίνεται μάλλον απίθανη λόγω της αποκλειστικής φύσης του iMessage. Να θυμίσουμε όμως κάποια στιγμή πολλά χρόνια πριν, η Apple σκέφτηκε να φέρει το iMessage στο Android, αλλά τελικά δεν το έκανε καθώς θα ήταν ακόμα ένας λόγος κάποιος να διαλέξει Android συσκευή αντί για iPhone.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης μπορείτε να το βρείτε στο 6ο λεπτό του παρακάτω βίντεο.