Τα Windows 11 θα είναι μια εντελώς δωρεάν αναβάθμιση

Για όλους τους υπολογιστές με Windows 10
24 Ιουνίου 2021 20:18
Τα Windows 11 θα είναι μια εντελώς δωρεάν αναβάθμιση

Τα Windows 11 αποκαλύφθηκαν και επίσημα και στο πλαίσιο αυτό η Microsoft ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει στην πορεία που χάραξε με τα Windows 10 όσον αφορά το κόστος του νέου της λειτουργικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, τα Windows 11 θα είναι εντελώς δωρεάν αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί να τα αγοράσετε, αν ο υπολογιστής σας έχει ήδη Windows 10.

Όπως συνέβη και στο παρελθόν για τους χρήστες με Windows 7 και Windows 8, έτσι και τα Windows 11 θα καταφθάσουν ως δωρεάν ενημέρωση απευθείας μέσα από το Windows Update. Η μόνη άνω τελειά είναι οι απαιτήσεις συστήματος, τις οποίες βέβαια πληροί η πλειοψηφία των υπολογιστών που τρέχει αυτή τη στιγμή Windows 10.

Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 11 δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο η Microsoft στοχεύει να ξεκινήσει τη δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 υπολογιστών αυτή την εορταστική περίοδο.


Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος των Windows 11 και εργαλείο ελέγχου για το αν μπορεί να τα τρέξει ο υπολογιστής σας πατώντας εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές, τα νέα χαρακτηριστικά και τις νέες λειτουργίες που φέρνουν στο προσκήνιο τα Windows 11 πατώντας εδώ