Διέρρευσε η αναφορά περί UFO που θα κατατεθεί στο Κογκρέσο στο τέλος Ιουνίου

Θα έχει ένα δημόσιο και ένα απόρρητο κομμάτι
07 Ιουνίου 2021 10:03
Διέρρευσε η αναφορά περί UFO που θα κατατεθεί στο Κογκρέσο στο τέλος Ιουνίου

Η πολυαναμενόμενη αναφορά από τις υπηρεσίες πληροφοριών του Πενταγώνου σχετικά με τις θεάσεις UFO ή UAP από στρατιωτικό προσωπικό, διέρρευσε στα media μέσω δηλώσεων υψηλόβαθμων αξιωματούχων οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι. Η αναφορά λοιπόν η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στο Κογκρέσο στο τέλος του μήνα, δε φαίνεται να καταλήγει σε κάποιο συμπέρασμα. Ο Στρατός των ΗΠΑ δε βρήκε αποδείξεις εξωγήινης τεχνολογίας στις θεάσεις UAP, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να την αποκλείσει, καθώς δεκάδες φαινόμενα δεν μπορούν ακόμα να εξηγηθούν.

Σύμφωνα με τους New York Times οι οποίοι επικαλούνται ανώνυμες πηγές μέσα από την ιεραρχία, τα περισσότερα από τα 120 περιστατικά που καταγράφηκαν τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχουν να  κάνουν με άγνωστη ή μυστική τεχνολογία του στρατού ή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ούτε σχετίζονται με αντικείμενα όπως μετεωρολογικά αερόστατα. Αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν καταγραφές όπου τα αντικείμενα εμφανίζονται να εκτελούν αλλαγές κατεύθυνσης με υπερηχητικές ταχύτητες και μυστηριώδεις εξαφανίσεις.

Λαμβάνουμε όλες τις εισβολές στον εναέριο χώρο μας πολύ σοβαρά. – John Kirby, Εκπρόσωπος του Πενταγώνου

Το πλήρες περιεχόμενο της αναφοράς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό καθώς αναμένεται να κατατεθεί ενώπιον του Κογκρέσου στα τέλη του μήνα. Το μεγαλύτερο μέρος της θα γίνει δημόσιο, ενώ υπάρχει και ένα απόρρητο κεφάλαιο το οποίο είναι μόνο για τα μάτια των Γερουσιαστών. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα με την Washington Post, δε θα προσφέρει κάποιο συμπέρασμα για το τί μπορεί να είναι αυτά τα αντικείμενα ή την προέλευσή τους.