Η Xiaomi τρελαίνει τα κοντέρ γρήγορης φόρτισης - Από 0-100% σε μόλις 8 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρόνοι ρεκόρ και στην ασύρματη φόρτιση
31 Μαΐου 2021 12:46
Η Xiaomi τρελαίνει τα κοντέρ γρήγορης φόρτισης - Από 0-100% σε μόλις 8 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Xiaomi συνεχώς αναπτύσσει την τεχνολογία φόρτισής της αποτελώντας έναν από τους πρωτοπόρους στον συγκεκριμένο τομέα των smartphones. Τώρα παρουσιάζει την "Hypercharge" τεχνολογία που προσφέρει ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες φόρτισης τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα

Παρά το ότι η τεχνολογία μοιράζεται το ίδιο όνομα με την αντίστοιχη της Black Shark -θυγατρική της για gaming smartphones- ισχυρίζεται πως μπορεί να φορτίσει ενσύρματα ένα κινητό με μπαταρία 4.000mAh από το 0-100% σε μόλις 8 λεπτά!

Οι δοκιμές της σπάνε τα κοντέρ γρήγορης φόρτισης

Για να διεξάγει τις δοκιμές της χρησιμοποιήθηκε, όπως αναφέρει, μια custom εκδοχή του Mi 11 Pro, το οποίο φόρτισε πλήρως με την HyperCharge τεχνολογία ενσύρματα στα 200W και μια ασύρματα στα 120W. Στην τελευταία χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να φορτίσει πλήρως από τα 0-100%.

Όπως ισχυρίζεται ο κινεζικός κολοσσός, οι χρόνοι αυτοί πραγματοποιούν νέο ρεκόρ γρήγορης φόρτισης στη βιομηχανία. Ειδικά οι Κινέζοι κατασκευαστές καυχιούνται για τους χρόνους φόρτισης των smartphones τους, όπως η Oppo με την VOOC τεχνολογία, η οποία αποτέλεσε τη βάση του "Dash" και "Warp" συστήματος φόρτισης της OnePlus.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Xiaomi είχε παρουσιάσει μια εντυπωσιακή τεχνολογία που επιτρέπει την πραγματικά ασύρματη φόρτιση ενός smartphone. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δοκιμές της Xiaomi:

Tags: