Οι "Κατακτητές του Διαστήματος" στα νέα iPhone της Caviar

Elon Musk, Jeff Bezos, Gagarin, Armstrong και Korolev
23 Απριλίου 2021 12:19
Οι "Κατακτητές του Διαστήματος" στα νέα iPhone της Caviar

Η περιβόητη για τα εξωφρενικά ακριβά custom τηλέφωνά της, Caviar, κυκλοφόρησε μία νέα σειρά των iPhone 12 Pro, η οποία τιμά τους “Κατακτητές του Διαστήματος”. Η σειρά αποτελείται από πέντε μοντέλα, κάθε ένα με θεματολογία ανάλογη με τον πρωτοπόρο που αντιπροσωπεύει.

Αρχικά έχουμε το iPhone 12 Pro και Pro Max “Gagarin” το οποίο αποτελείται από τιτάνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική και έχει μία 3D Μινιατούρα του Vostok-K πυραύλου που έφερε τον κοσμοναύτη σε τροχιά για πρώτη φορά στην ιστορία. Για όσους δε γνωρίζουν, ο Yuri Alekseevich Gagarin ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε στο διάστημα στις 12 Απριλίου 1961. Υπάρχει ενσωματωμένο ένα ρολόι ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο Gagarin για να καταγράψει τα 108 λεπτά που πέρασε στο διάστημα, ενώ υπάρχει και ένα αυθεντικό κομμάτι από την κάψουλα Vostok-1. Θα κυκλοφορήσουν μόλις 12 τηλέφωνα και οι τιμές θα ξεκινούν από τα €8.050.

Έπειτα έχουμε το μοντέλο του Sergei Pavlovich Korolev, χάρη στον οποίο ο άνθρωπος δημιούργησε και εκτόξευσε τον Sputnik, τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο σε τροχιά, θέτοντας τις βάσεις της εφαρμοσμένης αστροναυτικής και σηματοδοτώντας την έναρξη της διαστημικής εποχής. Το iPhone απεικονίζει ένα αστέρι που πετιέται στο διάστημα από ένα ανθρώπινο χέρι, αποτελώντας μία μεταφορική περιγραφή για το πώς ο Korolev οδήγησε τη Σοβιετική Ένωση και την ανθρωπότητα στα πρώτα της βήματα στα άστρα. Το σώμα είναι και εδώ από τιτάνιο, ενώ υπάρχει διπλή επίστρωση από χρυσό 999. Θα διατεθούν 99 μοντέλα και η τιμή τους ξεκινά από τα €6.100.

Το iPhone του Neil Armstrong ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη, τον απεικονίζει στην επιφάνειά της μαζί με την αμερικανική σημαία και η τιμή των μόλις 11 συσκευών ξεκινά από τα €5.830, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο και ένα μικρό κομμάτι του Apollo 11.

Το iPhone του Elon Musk απεικονίζει τον τελικό στόχο της SpaceX, τον Άρη, ενώ στο κέντρο του διακρίνεται η σιλουέτα του Musk. Το τιτάνιο από το οποίο αποτελείται η συσκευή προέρχεται από κομμάτια του CRS-14 Falcon 9 πυραύλου και της CRS-17 Dragon κάψουλας. Τα 19 τηλέφωνα έχουν τιμή που ξεκινά από τα €5.970.

Έπειτα έχουμε το iPhone του Jeff Bezos το οποίο έχει το logo της Blue Origin. Η τιμή του ξεκινά από τα €5.270.

Τέλος έχουμε το Discovery Meteorite ρολόι το οποίο περιέχει ένα κομμάτι του μετεωρίτη Tsarev που ανακαλύφθηκε το 1968, καθώς και sneakers με διαστημική θεματολογία.