Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει τη θέαση UFOs από αμερικανικά καταδρομικά (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικά είχαν και το σχήμα πυραμίδας
14 Απριλίου 2021 09:33
Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει τη θέαση UFOs από αμερικανικά καταδρομικά (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το αμερικανικό Πεντάγωνο παραδέχτηκε πως το video που κυκλοφορεί και κατέγραψε ένα καταδρομικό του Πολεμικού Ναυτικού που περιέχει πλάνα νυχτερινής όρασης από ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστης ταυτότητας τα οποία πετούν πάνω από άλλο καταδρομικό, είναι αληθινό και δεν πρόκειται για κατασκευασμένα πλάνα.

Το video έφτασε στα χέρια της ειδικής ομάδας έρευνας για τέτοιου είδους περιπτώσεις, Unidentified Aerial Phenomena Task Force και διέρρευσε από το σκηνοθέτη Jeremy Corbell και τον παρουσιαστή ειδήσεων του KLAS TV, George Knapp. Ο Corbell ισχυρίστηκε από την αρχή πως το video είναι αυθεντικό.

Το video καταγράφηκε από το πλήρωμα του USS Russell και απεικονίζει τρία φωτεινά αντικείμενα τα οποία περιτριγυρίζουν ένα άλλο καταδρομικό, ανοιχτά από τις ακτές της Καλιφόρνια. Στα πλάνα διακρίνεται και ένα αντικείμενο που έχει το σχήμα πυραμίδας. Ο Corbell μοιράστηκε επίσης τρεις εικόνες που καταγράφηκαν από το USS Omaha και απεικονίζουν ένα σφαιρικό σκάφος, το οποίο πέρασε με ταχύτητα από τον αέρα στο νερό χωρίς να καταστραφεί, ενώ στις έρευνες για συντρίμμια δε βρέθηκε τίποτα παρά τη συμμετοχή ενός υποβρυχίου.

Τα γεγονότα αυτά συζητήθηκαν την 1η Μαΐου 2020 κατά τη διάρκεια μίας απόρρητης ενημέρωσης του Office of Naval Intelligence.

Αυτές οι αυθεντικές φωτογραφίες και video από πραγματικές στρατιωτικές αναφορές με UFOs, παρουσιάστηκαν για να εκπαιδεύσουν αξιωματούχους της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού για τη φύση και την παρουσία του φαινομένου UAP-UFO. Ελπίζω πως αυτό το υλικό θα είναι αντιπροσωπευτικό για μία μοναδική στιγμή στη σύγχρονη ιστορία. Ένα πιθανό σημείο καμπής για την λογική και διάφανη προσέγγιση της έρευνας και της εξερεύνησης του μυστηρίου του φαινομένου των UFOs. – Jeremy Corbell

Η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Susan Gough, δήλωσε στη Sun:

Μπορώ να επιβεβαιώσω πως τα συγκεκριμένα videos και φωτογραφίες καταγράφηκαν από προσωπικό του Ναυτικού. Το UAPTF συμπεριέλαβε αυτά τα περιστατικά στις συνεχιζόμενες έρευνές του. Όπως έχουμε πει ξανά, για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των επιχειρήσεων και να αποφύγουμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες σε πιθανούς αντιπάλους, το Υπουργείο Άμυνας δε συζητά δημόσια τις λεπτομέρειες  είτε των παρατηρήσεων είτε των ερευνών είτε των παραβιάσεων στο πεδίο βολών ή στον αποκλειστικό εναέριο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των παραβιάσεων που χαρακτηρίζονται ως UAP.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο περιμένουμε την δημόσια αναφορά του Πενταγώνου σχετικά με τις έρευνές του για τα Unidentified Aerial Phenomena (UAP) την οποία έχει ζητήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.