Sponsored By Huawei

Τα Huawei Freebuds 4i έρχονται με ANC και δώρο το Huawei Band 4

Budget τιμή με premium χαρακτηριστικά
14 Απριλίου 2021 11:30
Τα Huawei Freebuds 4i έρχονται με ANC και δώρο το Huawei Band 4

Τα νέα Huawei Freebuds 4i κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά και πρόκειται για μια πιο προσιτή πρόταση από τα Freebuds Pro διατηρώντας πολλά από τα premium χαρακτηριστικά τους. Απευθύνονται σε αυτούς που ψάχνουν κάτι στυλάτο αλλά και αποτελεσματικό στον ήχο, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, active noise cancellation και προσιτή τιμή. Ξεκινώντας με την εμφάνιση έχουμε μία glossy θήκη που μοιάζει με βότσαλο και χωράει άνετα στην παλάμη του χεριού. Τα ακουστικά τώρα σχεδιάστηκαν βασισμένα σε μελέτες για την ανάπτυξη της καλύτερης εμπειρίας, όντας πολύ άνετα στο αυτί για να μην επιβαρύνει το χρήστη η πολύωρη χρήση τους.

Selling point των ακουστικών – αφού δεν το βρίσκουμε εύκολα σε ακουστικά της κατηγορίας τους - είναι το Active Noise Cancellation (ANC) το οποίο μειώνει ενεργά το θόρυβο του περιβάλλοντος. Η απομόνωση που προσφέρουν από μόνα τους τα λαστιχένια tips είναι ήδη έντονη, ωστόσο το ANC στα Freebuds 4i είναι ρυθμισμένο να μπλοκάρει ήχους χαμηλών συχνοτήτων. Έτσι, μπορείτε να είστε σε ένα πολυσύχναστο σταθμό, μία καφετέρια ή ακόμα και στο σπίτι με το θορυβώδες ψυγείο σας και να μπορείτε παρόλα αυτά να απολαμβάνετε μουσική και ταινίες χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Δε θα χάσετε όπως καμία ανακοίνωση μέσω ηχείων σε σταθμούς και αεροδρόμια, αφού επιτρέπει να περνούν οι ήχοι υψηλών συχνοτήτων όπως η ανθρώπινη ομιλία.

Πατώντας βέβαια παρατεταμένα το στέλεχος το ακουστικού το οποίο λειτουργεί ως πλήκτρο αφής, μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ ANC και Awareness Mode, για να μη χρειάζεται να βγάλετε τα ακουστικά σας όταν επικοινωνείτε φευγαλέα με κάποιον.

Στον τομέα του μικροφώνου, η φωνή του χρήστη ακούγεται δυνατά και καθαρά σε ήρεμο περιβάλλον, ενώ η τεχνολογία μείωσης θορύβου αναλαμβάνει να εξισορροπήσει τα πράγματα όταν υπάρχει ένα πιο θορυβώδες περιβάλλον. Το design της διπλής σχισμής των μικροφώνων είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του αέρα προσφέροντας κρυστάλλινη εμπειρία κλήσης όταν κινείστε αντίθετα στον άνεμο.

Στον τομέα του ήχου έχουμε ηχεία 10mm με πολυμερές διάφραγμα που προσφέρει καθαρότητα και ένταση στις μεσαίες και τις υψηλές συχνότητες, ενώ και το μπάσο είναι δυνατό. Όπως πάντα, μία καλή φραγή στο ακουστικό κανάλι με το tip σιλικόνης προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα ήχου, ειδικά στο μπάσο. Υπάρχει επίσης ο συντονισμός από το Huawei Audio Lab για ισορροπημένο εύρος συχνοτήτων.

Στην μπαταρία τώρα έχουμε τον εντυπωσιακό αριθμό των 10 ωρών αναπαραγωγής, οι οποίες γίνονται 7.5 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο. Η θήκη προσφέρει ακόμα δύο φορτίσεις για κάθε ακουστικό. Τα ακουστικά φορτίζουν πλήρως σε μία ώρα και η θήκη σε μιάμιση, ωστόσο με την ενσωματωμένη fast charging τεχνολογία προσφέρεται η αναπαραγωγή 4 ωρών μουσικής με φόρτιση μόλις 10 λεπτών.

Τα Huawei Freebuds 4i είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα σε λευκό και μαύρο χρώμα και κοστίζουν €89. Όσοι τα αποκτήσετε μέχρι τις 18 Απριλίου, θα πάρετε δώρο ένα Huawei Band 4 μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.