Το νέο OnePlus Watch είναι επίσημο με δύο εβδομάδες μπαταρία

Και στρογγυλή οθόνη
23 Μαρτίου 2021 16:50
Το νέο OnePlus Watch είναι επίσημο με δύο εβδομάδες μπαταρία

Μαζί με τα OnePlus 9 και 9 Pro, την επίσημη αποκάλυψή του έκανε και το OnePlus Watch. Έχουμε, λοιπό, ένα στρογγυλό design με minimal σχεδιασμό και 2.5D κυρτό γυαλί με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι στα 46mm διάμετρο και λουράκι από σιλικόνη. Θα διατίθεται σε τρία χρώματα, Silver, Midnight και Black, ενώ θα υπάρξει και μία ειδική έκδοση Cobalt edition, η οποία θα περιλαμβάνει κοβάλτιο το οποίο είναι υποαλλεργικό, γυαλί από ζαφείρι και δερμάτινο λουράκι.

Η οθόνη των 1.39 ιντσών είναι τύπου AMOLED με 136ppi. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες που διαθέτουν τα σύγχρονα smartwatches, όπως καταγραφή ύπνου, καρδιακών παλμών, κορεσμό οξυγόνου και άλλα, ενώ υποστηρίζει πάνω από 110 modes άσκησης και έχει πιστοποίηση IP68. H OnePlus έδειξε επίσης πως συνεργάζεται το ρολόι της με την OnePlus TV και μια από τις λειτουργίες που παρουσιάστηκαν επιτρέπει το αυτόματο κλείσιμό της τηλεόρασης, όταν ανιχνεύσει πως κοιμάστε.

Σε συνδυασμό με το custom RTOS λογισμικό που θα διαθέτει, η μπαταρία του υπόσχεται δύο εβδομάδες χρήσης, ενώ υπάρχει και η Warp Charge τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με την οποία 20 λεπτά στο φορτιστή αρκούν για 1 εβδομάδα χρήσης.

Η διάθεσή του δε θα λάβει χώρα με την κυκλοφορία των OnePlus 9 αλλά λίγο αργότερα και η τιμή του αναμένεται στα €159.