Το Honor Magic θα ξεπεράσει τα Huawei P και Mate

Ως ένδειξη σεβασμού στην Huawei
22 Μαρτίου 2021 09:46
Το Honor Magic θα ξεπεράσει τα Huawei P και Mate

Αν κάτι “πόνεσε” την Huawei σε αυτόν τον εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ, ήταν πως αναγκάστηκε να πουλήσει τη θυγατρική της, Honor, για να μην υποστεί και αυτή τις ίδιες συνέπειες με την Huawei. Ο ιδρυτής της Huawei είχε δηλώσει πως θέλει η Honor να γίνει ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Huawei και τώρα η Honor φαίνεται πως θέλει να τιμήσει αυτήν την επιθυμία.

Κατά τη διάρκεια μιας μακροσκελούς συνέντευξης στα κινεζικά media, ο CEO της Honor, Zhao Ming, δήλωσε:

Ο καλύτερος τρόπος να σεβαστούμε την Huawei είναι να γίνουμε καλύτεροι με την Honor. Η Honor θα κυκλοφορήσει μία ultra-high-end ναυαρχίδα φέτος από τη σειρά Magic. Πέρα από καινοτόμες τεχνολογίες, μερικά από τα σχέδια της Honor περιλαμβάνουν κορυφαίους σχεδιαστές της βιομηχανίας, ειδικά για την Honor Magic σειρά, η οποία θα είναι πολύ ελκυστική και ανταγωνιστική. Η νέα Magic ναυαρχίδα είναι υπό ανάπτυξη και θα γίνει διαθέσιμη φέτος. Είναι σίγουρα η καλύτερη. Στο μέλλον, η Honor Magic σειρά θα ξεπεράσει τα Huawei Mate και P.

Αποκάλυψε επίσης πως ο χωρισμός με την Huawei ήρθε μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι και εκφώνηση λόγου από τον CEO της Huawei, Ren Zhengfei. Η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Honor είναι πλέον ανεξάρτητη από αυτήν της Huawei, έχει πάρει όμως εξαιρετική τεχνική κατάρτιση από την Huawei, κυρίως στον τομέα των καμερών, της επεξεργασίας, της αρχιτεκτονικής και άλλων τεχνολογιών όπως οι επικοινωνίες, οι αλγόριθμοι, η AI και άλλα.

Έχοντας ξεφύγει από τη “μαύρη λίστα” των Αμερικανών, συνεργάζεται με την Qualcomm, την Google και άλλες εταιρίες για την ανάπτυξη των προϊόντων της.