Η Tesla ανακοίνωσε τη δική της κοινωνική πλατφόρμα

Κλείνει τα forums της
07 Μαρτίου 2021 09:54
Η Tesla ανακοίνωσε τη δική της κοινωνική πλατφόρμα

Μία νέα κοινωνική πλατφόρμα στο site της ανακοίνωσε η Tesla, ονόματι Tesla Engagement Platform. Σκοπός της είναι να ωθήσει τους κατόχους Tesla αυτοκινήτων ή και fans της εταιρίας “να αναλάβουν δράση για λογαριασμό της Tesla και εκ μέρους του κινήματος για καθαρότερη ενέργεια”.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή βάση για όλη τη δουλειά μας και να κάνουμε ευκολότερο για τα μέλη της κοινότητας της Tesla να μάθουν τι σκεφτόμαστε, να δράσουν και να μείνουν ενημερωμένοι.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να σχολιάσουν και να κάνουν like σε posts άλλων χρηστών, ενώ μπορούν και να ακολουθήσουν συγκεκριμένους χρήστες για να μένουν ενημερωμένοι για αυτά που ανεβάζουν.

Ταυτόχρονα, η Tesla κλείνει το τμήμα των forums στο site της, μιας και δεν υπήρχε κάποιος έλεγχος εκεί με αποτέλεσμα τα trolls και το spam να κατακλύσουν το forum. Η νέα κοινωνική πλατφόρμα κάνει ευκολότερο για κάποιον να εγγραφεί σε κάποιο τοπικό σύλλογο και να δει επερχόμενα events, ενώ η εταιρία αναμένει να εξάγει και χρήσιμα συμπεράσματα από το σχολιασμό των χρηστών για τα προϊόντα της.