Τα Huawei P50 θα έρθουν στα τέλη Μαρτίου

Η σειρά θα αποτελείται από τρία τηλέφωνα
17 Φεβρουαρίου 2021 09:21
Τα Huawei P50 θα έρθουν στα τέλη Μαρτίου

Η Huawei συνεχίζει την παραγωγή ναυαρχίδων παρά τις πιέσεις των ΗΠΑ και η νέα σειρά P50 αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη Μαρτίου και συγκεκριμένα μεταξύ 26 και 28 Μαρτίου. Ο leaker @Rodent950 αποκάλυψε πως θα έχουμε τρία τηλέφωνα με δύο διαφορετικά chipsets.

Το Huawei P50 θα έρθει με τον Kirin 9000E, ενώ τα P50 Pro και P50 Pro+ θα έρθουν με τον Kirin 9000. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές το Pro θα είναι το νέο standard μοντέλο, ενώ το απλό P50 θα πάρει τη θέση της Lite σειράς.

Το design της συσκευής έχει αποφασιστεί και το τηλέφωνο είναι έτοιμο να μπει σε μαζική παραγωγή. Στο leak αναφέρεται “νέο design”, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται αν αναφέρεται στην εμφάνιση του τηλεφώνου ή στις κάμερές του. Το σίγουρο είναι πως τα τηλέφωνα θα έχουν νέα διάταξη καμερών, βελτιωμένη οθόνη και gaming δυνατότητες. LG και Samsung είναι έτοιμες να παρέχουν την OLED οθόνη, η Huawei όμως ίσως να βασιστεί και στην κινεζική BOE για τις συσκευές που θα πωληθούν στην Κίνα.

Στις κάμερες αναμένεται να συνεχιστεί η συνεργασία με την Leica, ενώ το νέο σύστημα απεικόνισης θα βασίζεται περισσότερο στην τεχνητή νοημοσύνη. Άλλα leaks από τον OnLeaks μας δείχνουν το P50 Pro με waterfall οθόνη 6.6 ιντσών, ενώ η selfie κάμερα θα είναι πλέον μία οπή στο πάνω μέρος της οθόνης στο κέντρο.

Tags: