Αυτό είναι το Xiaomi Mi 11 Ultra (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)  

Διέρρευσε hands-on video

Αυτό είναι το Xiaomi Mi 11 Ultra (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το Xiaomi Mi 11 μπορεί να αναμένεται στις αρχές Μαρτίου στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είναι το μόνο από τη σειρά Mi 11 που αναμένουμε. Η εταιρία τηρεί σιγή ιχθύος για τα Mi 11 Pro και Mi 11 Lite, ωστόσο από τις Φιλιππίνες διέρρευσε ένα hands-on του Mi 11 Ultra, που αποκαλύπτει τα πάντα για τη συσκευή. Το video του καναλιού Tech Buff PH δεν έμεινε δημόσιο για πολύ ώρα, ήταν όμως αρκετή για να αναπαραχθεί και από άλλα μέσα.

Το Xiaomi Mi 11 Ultra λοιπόν διαθέτει ένα ιδιαίτερο πλαίσιο εκεί που στεγάζει τις κάμερες. Η κύρια κάμερα των 50MP, η ultrawide των 48MP και η periscope των 48MP με 120x zoom, βρίσκονται δίπλα σε μία δευτερεύουσα οθόνη, η οποία απεικονίζει την κανονική οθόνη και χρησιμεύει ως viewfinder όταν προσπαθείτε να πάρετε selfies με τον κύριο φακό.

Μπροστά έχουμε κυρτή OLED οθόνη 6.81 ιντσών WQHD+ ανάλυσης, με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass Victus. Η selfie κάμερα στην πάνω αριστερά γωνία της οθόνης είναι 20MP.

Εσωτερικά έχουμε Snapdragon 888, IP68 πιστοποίηση, ηχεία από την Harman/Kardon και MIUI 12.5. Η μπαταρία των 5.000mAh φορτίζει με 67W, ενώ διαθέτει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση των 10W.

Ροη ειδησεων