Η νέα διαφήμιση της Microsoft χτυπά την Apple εκεί που πονά (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιθετικό marketing για το Surface Pro 7
25 Ιανουαρίου 2021 10:53
Η νέα διαφήμιση της Microsoft χτυπά την Apple εκεί που πονά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft προσπαθώντας να προωθήσει το Surface Pro 7, αποφάσισε να ποντάρει σε επιθετικό marketing έναντι της Apple. Στη νέα της διαφήμιση υπογραμμίζει τα πλεονεκτήματα του Surface Pro 7 έναντι του MacBook Pro της Apple και εξηγεί γιατί το 2-in-1 laptop της είναι καλύτερο από αυτό της Apple.

Αρχικά, έρχεται με stylus με το οποίο μπορείτε να ζωγραφίσετε και να κρατήσετε σημειώσεις, κάτι που δε γίνεται με το MacBook Pro. Επιπλέον, ρίχνει μία “μπηχτή” στη λειτουργικότητα του Touch Bar του MacBook Pro, τη στιγμή που το Surface Pro 7 διαθέτει touchscreen οθόνη.

Το Surface έρχεται με pen και είναι touchscreen. Το Mac μου έδωσε αυτήν τη μικρή μπάρα, αλλά γιατί δεν μπορούν να μου δώσουν μία ολόκληρη touchscreen οθόνη;

Τονίζει πως το Surface Pro 7 μπορεί να γίνει ακόμα πιο φορητό, μιας και το πληκτρολόγιο είναι αποσπώμενο, δηλώνει πως είναι “πιο ισχυρό” και είναι συνολικά μία καλύτερη gaming συσκευή.

Τέλος, το τελικό επιχείρημα δεν μπορούσε να είναι άλλο από την τιμή. Το βασικό μοντέλο του Surface Pro 7 των 12.3 ιντσών ξεκινά από τα $750, χωρίς βέβαια το πληκτρολόγιο και το stylus. Από την άλλη, το MacBook Pro των 13 ιντσών ξεκινά από τα $1.299.