Απίστευτη γκάφα της Samsung: Προώθησε το event του S21 από iPhone

Δε θα σταματήσει να γίνεται ποτέ...
15 Ιανουαρίου 2021 09:16
Απίστευτη γκάφα της Samsung: Προώθησε το event του S21 από iPhone

Η Samsung παρουσίασε ήδη τη νέα γενιά ναυαρχίδων της, είχε όμως ένα ατόπημα στη social media στρατηγική της. Μία μέρα πριν το Unpacked, θέλησε να ανεβάσει το hype με ένα tweet, ρωτώντας τους χρήστες ποιο είναι το χαρακτηριστικό για το οποίο ανυπομονούν περισσότερο στο Galaxy S21. Δυστυχώς όμως, το tweet αυτό το έστειλε από iPhone και οι χρήστες δεν άργησαν να το αντιληφθούν.

Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού διαρκώς επίσημοι λογαριασμοί αντίπαλων εταιριών ή brand ambassadors βρίσκονται να κάνουν tweet με κάποιο iPhone. Συγκεκριμένα για τη Samsung, είναι μάλλον η τρίτη φορά. Το 2018 η Samsung μήνυσε την Ksenia Sobchak, brand ambassador στη Ρωσία, επειδή χρησιμοποίησε ένα iPhone X κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης. Το 2013 ο τενίστας David Ferrer, δήλωσε την αγάπη του για το Galaxy S4 κάνοντας tweet από ένα iPhone.

Η γκάφα όμως έρχεται σε κακή στιγμή για τη Samsung, μιας και προσπαθεί ακόμα να ξεχαστεί το σβήσιμο του post με το οποίο ειρωνευόταν την Apple για την αφαίρεση του φορτιστή από τη συσκευασία των τηλεφώνων.