Νέα laptops και οθόνες από την HP

Σχεδιασμένα για τηλεργασία
11 Ιανουαρίου 2021 11:23
Νέα laptops και οθόνες από την HP

Η HP παρουσίασε στην CES 2021 νέα προϊόντα τα οποία είναι προσαρμοσμένα στη σύγχρονη πραγματικότητα της πανδημίας και της τηλεργασίας. Στόχος της, το καταναλωτικό κοινό που εργάζεται από το σπίτι και επικοινωνεί διαρκώς με τους συνεργάτες του. Μάλιστα σε μία έρευνα που πραγματοποίησε, διαπίστωσε πως οι άνθρωποι εργάζονται 7 επιπλέον ώρες την εβδομάδα πλέον από το PC τους. Έτσι, δημιούργησε το HP Enhanced Lighting, ένα selfie φως που προέρχεται από την οθόνη για να φωτίζει το πρόσωπο του χρήστη στις βιντεοκλήσεις.

Από τα laptops ξεχωρίζει το HP Elite Dragonfly Max, το οποίο σχεδιάστηκε για βιντεοδιασκέψεις. Διαθέτει 5MP κάμερα με υπέρυθρες και τέσσερα μικρόφωνα με AI ρυθμίσεις. Διαθέτει επίσης Eye Ease τεχνολογία η οποία μπλοκάρει το μπλε φως τις βραδινές ώρες, το οποίο επηρεάζει τον ύπνο.

Το Elite Dragonfly G2 δίνει την ελευθερία μετακίνησης στο σπίτι με βάρος μικρότερο του 1 κιλού. Διαθέτει Intel επεξεργαστές 11ης γενιάς και τα νέα ενσωματωμένα γραφικά της Intel, επιτρέποντας στους χρήστες να μένουν συνδεδεμένοι μέσω 5G ή 4G, ενώ διαθέτει και Tile εντοπισμό. Τα Dragonfly laptops θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στον Ιανουάριο σε άγνωστη έως τώρα τιμή.

Το HP Elite Folio διαθέτει Snapdragon 8cx Gen 2 με 5G συνδεσιμότητα, WiFi 6, και έως 24 ώρες αναπαραγωγή βίντεο. Έχει διπλό μικρόφωνο και ηχεία από την Bang&Olufsen. Η 13.5 ιντσών οθόνη έχει ενσωματωμένη HD webcam με κλείστρο ιδιωτικότητας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως tablet, laptop, media device, ενώ προστατεύεται από vegan δέρμα. Αναμένεται το Φεβρουάριο.

Το EliteBook 840 G8 Aero έχει επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς, Tile, WiFi 6, 5G, 720p κάμερα και HP Sure View Reflect για προστασία από οπτικό hacking. Διαθέτει 90% ανακυκλωμένα υλικά και αναμένεται το Μάρτιο.

Το HP Envy 14 είναι ένα ολόκληρο στούντιο δημιουργικότητας. Έχει IPS οθόνη αφής ανάλυσης 1920x1200 με 16:9 αναλογία. Η βαθμονόμηση χρωμάτων έγινε με Delta E<2 για μεγαλύτερη ακρίβεια. Διαθέτει Intel επεξεργαστές 11ης γενιάς και μπορεί να εξοπλιστεί μέχρι και με GeForce GTX 1650 Ti Max-Q. Προσφέρει 16.5 ώρες μπαταρία και έχει πλήκτρο mute για το μικρόφωνο, καθώς και AI Noise Removal για να αφαιρείται ο περιβάλλοντας θόρυβος όταν χρησιμοποιείτε ηχεία, τα ακουστικά ή το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Αναμένεται τον Ιανουάριο και θα ξεκινά από τα $1.000.

Στις οθόνες τώρα έχουμε την M σειρά με FHD ανάλυση και 75Hz, με low-blue light τεχνολογία και 99% στην sRGB χρωματική παλέτα. Έχουμε τρία μοντέλα, τα M24f, M27f και M32f με bezeless design και ενσωματωμένο cable management σύστημα στην πίσω πλευρά τους. Η M σειρά θα γίνει διαθέσιμη το Μάρτιο και θα ξεκινά από τα $140.

Έπειτα έχουμε τα HP E24u G4 (FHD) και E27u G4 (QHD) με USB-C στα οποία μπορείτε να φορτίσετε ένα laptop με 65W. Έχουν αντίθεση 1000:1 και 5ms απόκριση. Στις θύρες έχουμε HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 και τέσσερις USB 3.2. Διαθέσιμα το Φεβρουάριο έναντι $220 και $340 αντίστοιχα.