Τα Apple AirTags αποκαλύπτονται σε βίντεο που διέρρευσε

Το πραγματικό προϊόν και όχι απεικόνιση
05 Ιανουαρίου 2021 09:45
Τα Apple AirTags αποκαλύπτονται σε βίντεο που διέρρευσε

Τα AirTags της Apple φημολογούνται εδώ και καιρό. Πρόκειται για μικρές συσκευές οι οποίες θα προσκολλώνται στα διάφορα αντικείμενά σας και θα επιτρέπουν στο iPhone σας να τα βρίσκει με ακρίβεια. Έως τώρα είχαμε δει απεικονίσεις του προϊόντος, ο Jon Prosser όμως, γνωστός για τις διαρροές σχετικές με Apple προϊόντα, αποκάλυψε ένα video από την ίδια την Apple.

Το video προήλθε από έναν software engineer ο οποίος πιστεύει πως το video είναι μέρος του animation που θα προβάλλεται στο iOS, όπως συμβαίνει με τα AirPods και άλλα αξεσουάρ. Το video επιβεβαιώνει το σχεδιασμό που είχε διαρρεύσει μέχρι τώρα. Τα AirTags μοιάζουν με μπαταρία ρολογιού. Έχουν ασημένια πλάτη με το logo της Apple, ενώ το μπροστά μέρος μάλλον είναι πλαστικό.

Σύμφωνα με τον Prosser, η ανάπτυξη των AirTags έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι έτοιμα για την αγορά, αλλά η Apple καθυστέρησε την κυκλοφορία τους λόγω της πανδημίας και εξετάζει την καταλληλότερη περίοδο για αυτά. Θεωρεί πως μάλλον θα τα δούμε επίσημα την Άνοιξη, μαζί με το νέο iPad Pro.