Το Gmail "έπεσε" ξανά για αρκετούς χρήστες

Προβλήματα και για το Stadia
16 Δεκεμβρίου 2020 09:16
Το Gmail "έπεσε" ξανά για αρκετούς χρήστες

Μία μέρα μετά την αποκατάσταση των υπηρεσιών της Google για συνδεδεμένους λογαριασμούς, τα προβλήματα επανήλθαν το βράδυ της Τρίτης για “ένα σημαντικό αριθμόGmail χρηστών. Όπως ανέφερε η εταιρία στην status page της, οι χρήστες είχαν μεν πρόσβαση στο Gmail αλλά συναντούσαν αρκετά errors, υψηλό latency και άλλες μη αναμενόμενες συμπεριφορές. Πολλοί χρήστες μάλιστα που έστειλαν email σε διευθύνσεις που καταλήγουν σε @gmail.com, συνάντησαν το μήνυμα “ο λογαριασμός που επιχειρήσατε να στείλετε email δεν υπάρχει”.

Μαζί με το Gmail αντιμετώπισε προβλήματα και η cloud gaming υπηρεσία της Google, το Stadia, χωρίς να διευκρινίζεται αν συνδέονται τα δύο προβλήματα.

Τρεις ώρες περίπου μετά την πρώτη ανακοίνωση της Google, το πρόβλημα λύθηκε και η λειτουργία του Gmail επέστρεψε στο κανονικό.

Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και τη συνεχή υποστήριξη. Να είστε σίγουροι πως η αξιοπιστία του συστήματος είναι κορυφαία προτεραιότητα για την Google και κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις για να κάνουμε τα συστήματά μας καλύτερα.