Χωρίς καν καλώδιο φόρτισης το επόμενο iPhone;

Η Apple κάνει την έρευνά της πάντως
10 Δεκεμβρίου 2020 11:24
Χωρίς καν καλώδιο φόρτισης το επόμενο iPhone;

Η κατάργηση του φορτιστή στη συσκευασία του iPhone 12 ξεσήκωσε αντιδράσεις, η Apple όμως ισχυρίστηκε πως το έκανε για περιβαλλοντικούς λόγους. Φαίνεται όμως πως η εταιρία έχει σκοπό να αφαιρέσει ακόμα περισσότερα αντικείμενα από τη συσκευασία των iPhones. Ένας αναγνώστης του 9to5Mac, έστειλε στο μέσο ενημέρωσης μία έρευνα της Apple, στην οποία υπάρχουν ερωτήσεις προς τους χρήστες για το αν χρησιμοποιούν τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, όπως το καλώδιο φόρτισης και το εργαλείο αφαίρεσης της SIM.

Παρόμοια πολιτική με τέτοιου είδους έρευνα, είχε προηγηθεί και πριν την κατάργηση του φορτιστή στη συσκευασία του iPhone 12, βάζοντας φωτιά στις φήμες περί κατάργησης και του καλωδίου φόρτισης αυτή τη φορά.

Μία εκτίμηση είναι πως η Apple θα βασιστεί περισσότερο στην πώληση MagSafe φορτιστών στο μέλλον, περνώντας κάποια στιγμή σε ένα iPhone χωρίς καθόλου θύρες, το οποίο θα φορτίζει μόνο ασύρματα. Τώρα αν αυτό θα συμβεί στο iPhone 13 ή αργότερα μένει να φανεί, αλλά όλα συνηγορούν πως αυτός είναι ο τελικός στόχος της εταιρίας.