Το 2020 δεν τελείωσε - Ισραηλινός αξιωματούχος αποκαλύπτει την ύπαρξη εξωγήινων

Η “Γαλαξιακή Ομοσπονδία” υπάρχει και ο Trump ήταν έτοιμος να την αποκαλύψει
09 Δεκεμβρίου 2020 11:09
Το 2020 δεν τελείωσε - Ισραηλινός αξιωματούχος αποκαλύπτει την ύπαρξη εξωγήινων

Η τρέλα που ονομάζεται 2020 φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Η πανδημία και όλα τα δεινά που χτύπησαν την ανθρωπότητα, οδήγησαν πολλούς να λένε αστειευόμενοι πως μόνο εξωγήινοι μάς έλειπαν αυτήν τη χρονιά. Καλομελέτα και έρχεται λοιπόν, αφού Ισραηλινός αξιωματούχους αποκάλυψε την ύπαρξη της “Γαλαξιακής Ομοσπονδίας”.

Ο Haim Eshed, επίτιμος καθηγητής, απόστρατος στρατηγός και κυρίως πρώην επικεφαλής ασφαλείας διαστήματος του Ισραήλ επί 30 έτη, αποκάλυψε στην Ισραηλινή εφημερίδα Yediot Aharonot πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας εδώ και πολύ καιρό και επικοινωνούν αποκλειστικά με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εξωγήινων και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία επιτρέπει στους εξωγήινους να πραγματοποιούν πειράματα στη Γη. Και αυτοί, όπως και εμείς, προσπαθούν να καταλάβουν την ουσία του σύμπαντος. Πιστεύει μάλιστα πως έχουν υπόγειες βάσεις στον Άρη και κάποιοι αστροναύτες των ΗΠΑ βρίσκονται ήδη εκεί. Μάλιστα, οι εξωγήινοι είναι μέλος μίας “Γαλαξιακής Ομοσπονδίας”, αλλά δε θέλουν ακόμα να αποκαλυφθούν στην ανθρωπότητα επειδή θεωρούν πως δεν είμαστε έτοιμοι για αυτούς.

Ο Eshed επιμένει πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, γνωρίζει για την ύπαρξή τους και ήταν στα πρόθυρα να την αποκαλύψει, μέχρι που η Γαλαξιακή Ομοσπονδία τον σταμάτησε λέγοντας πως “η ανθρωπότητα πρέπει να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο που να καταλάβει τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια”.

Ο Eshed ο οποίος επέβλεψε την εκτόξευση πολυάριθμων δορυφόρων του Ισραήλ στο διάστημα, είπε πως έσπασε τη σιωπή του τώρα για αυτό επειδή αλλάζει η αντίληψη των ανθρώπων και είναι πιο δεκτικοί.

Αν το έλεγα αυτό πέντε χρόνια πριν, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όλοι μιλάνε διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω ήδη λάβει τα πτυχία μου και τα βραβεία μου, με σέβονται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι, καθώς και ο Λευκός Οίκος αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση του NBC News για το θέμα. Το ίδιο έκανε και η Sue Gough, εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Η NASA είπε πως ένας από τους στόχους της είναι να εντοπίσει εξωγήινη ζωή, αλλά δεν έχει βρει ακόμα σημάδια αυτής.

Όλως τυχαίως η αποκάλυψη του Eshed έρχεται τη στιγμή που κυκλοφορεί το βιβλίο του Hagar Yanai, “The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Eshed”, όπου συζητά με περισσότερες λεπτομέρειες το θέμα.

Ο Nick Pope ο οποίος είχε αναλάβει να ερευνήσει το θέμα των UFOs για το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε:

Είτε πρόκειται για φάρσα είτε για προσπάθεια να πουλήσει το βιβλίο του, ίσως κάτι να χάθηκε στη μετάφραση ή κάποιος που ξέρει πολλά άνοιξε το στόμα του.

Σε κάθε περίπτωση σίγουρα οι Αμερικανοί είναι τυχεροί που οι εξωγήινοι καταλαβαίνουν τις υποχρεώσεις των συμβολαίων και μάλιστα αναγνωρίζουν τις ΗΠΑ ως το πιο σημαντικό μέρος στη Γη.