Εμφανίστηκαν Stories και στο Spotify

Σε συγκεκριμένες playlists
28 Νοεμβρίου 2020 09:25
Εμφανίστηκαν Stories και στο Spotify

Χρήστες του Spotify εντόπισαν την ύπαρξη Stories τύπου Instagram σε ορισμένες playlists της μουσικής πλατφόρμας. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν πρώτα σε μία playlist με μίξη Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όπου αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Jennifer Lopez, Kelly Clarkson, Pentatonix και άλλοι, εμφανίζονται σε σύντομα clips για να αναφέρουν την αγαπημένη τους Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση.

Stories εντοπίστηκαν αργότερα και σε άλλες playlists της Megan Thee Stallion και άλλων.

Το Spotify επιβεβαίωσε πως πρόκειται για δοκιμή και δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε και αν θα διατεθεί το χαρακτηριστικό ευρέως.

Στο Spotify συχνά διεξάγουμε αρκετά πειράματα σε μία προσπάθεια να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη. Μερικές από αυτές τις δοκιμές καταλήγουν να ανοίγουν το δρόμο για να το πετύχουμε αυτό και άλλες γίνονται απλά ένα σημαντικό μάθημα. Δεν έχουμε περισσότερα νέα να μοιραστούμε μαζί σας για τα μελλοντικά μας σχέδια αυτή τη στιγμή.

Τα Stories έχουν πλέον κατακτήσει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες. Ξεκίνησαν από το Snapchat, επεκτάθηκαν σε Instagram, Facebook και YouTube και πρόσφατα τα βλέπουμε πλέον στο Twitter, ακόμα και στο LinkedIn.