Sponsored By Huawei

Η Huawei ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Black Friday

Έρχονται πολλές προσφορές
18 Νοεμβρίου 2020 11:30
Η Huawei ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Black Friday

Το 2020 σίγουρα ήταν μία χρονιά διαφορετικές από τις άλλες. Κανείς δεν περίμενε ένα χρόνο πριν οι ζωές μας να έχουν αλλάξει τόσο πολύ. Ο περιορισμός των μετακινήσεων και οι απανωτές καραντίνες σε ολόκληρο τον πλανήτη, ανάγκασε τους ανθρώπους να βασιστούν στην τεχνολογία πιο πολύ από ποτέ. Η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση γνώρισαν εκρηκτική άνοδο. Laptops και web κάμερες έγιναν ανάρπαστα καθώς εργαζόμενοι και μαθητές προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Πέρα από τις υποχρεώσεις μας όμως και η βασική, ανθρώπινη ανάγκη της επικοινωνίας βασίστηκε στην τεχνολογία. Κινητά και tablets πρόσφεραν μία δυνατότητα να δούμε και να μιλήσουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, ακόμα κι αν ήταν μακριά ή κλεισμένοι σπίτι, με τις βιντεοκλήσεις να καταγράφουν σημαντική αύξηση σε κάθε εφαρμογή social media.

Η Huawei, παρά τις δύσκολες πολιτικές συγκυρίες που έφερε το 2020, κατάφερε να συνεχίσει να αναπτύσσεται, επεκτεινόμενη μάλιστα και σε νέες τεχνολογικές προϊοντικές κατηγορίες. Τα laptops της είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα. Στην Ελλάδα, η έλευση των laptops της Huawei στην αρχή της χρονιάς ήταν ορόσημο για την εταιρία, καθώς έγιναν ανάρπαστα, καθιερώνοντάς την ως το κορυφαίο brand στον τομέα. Τώρα, με κυλιόμενα lockdowns να διαγράφονται στον ορίζοντα, η επιλογή ενός αξιόπιστου laptop κρίνεται απαραίτητη για τους επαγγελματίες και τους μαθητές. Αυτή τη στιγμή προσφέρονται έξι μοντέλα στην ελληνική αγορά που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.

  • MateBook D14
  • MateBook D15
  • MateBook 13
  • MateBook 14
  • MateBook X
  • MateBook X Pro

Οι δυνατότητες επικοινωνίας δε σταματούν εδώ όμως. Στα smartphones η Huawei προσφέρει επιλογές για κάθε τσέπη. Διαθέτει το budget Huawei Y6P, το mid-range Huawei P Smart 2021, τη ναυαρχίδα Huawei P40 Pro, αλλά και το αναδιπλούμενο Huawei Mate Xs. Ό,τι κι αν διαλέξετε, το branding της Huawei υπόσχεται κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εμπερία χρήσης. Ειδικότερα με το P40 Pro θα έχετε μία εξαιρετική εμπειρία θέασης, ίσως την καλύτερη κάμερα σε smartphone και σίγουρα μία εξαιρετική μπαταρία. Επιπλέον, το Huawei Share θα προβάλει την οθόνη του κινητού σας στο laptop, εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά σας.

Με περισσότερα άτομα πλέον μόνιμα στο σπίτι, αναπόφευκτα θα βρείτε κατειλημμένη την τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας και ένα tablet θα μπορούσε να σας λύσει τα χέρια. Στις MatePad συσκευές της Huawei μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά, να παίξετε games, να κάνετε βιντεοκλήσεις, να σερφάρετε, να κάνετε αγορές, ακόμα και να εργαστείτε, όλα από την άνεση του καναπέ σας. Και εδώ, η Huawei έχει διαφορετικές προτάσεις για διαφορετικές τσέπες.

Σίγουρα όμως, όσο κι να προσπαθεί κανείς να κρατά απασχολημένο τον εαυτό του, η μακρά παραμονή στο σπίτι είναι πολλές φορές κακή για την ψυχική υγεία. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω για σωματική άθληση, το Huawei Watch GT2 Pro θα είναι στον καρπό σας για να σας προσέχει. Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, μπορεί να καταγράφει τα επίπεδα άγχους σας, ειδοποιώντας σας όταν ξεπεράσουν το φυσιολογικό και καθοδηγώντας σας ακόμα και σε ασκήσεις αναπνοής για να χαλαρώσετε. Μπορείτε να παρακολουθείτε διαρκώς τους καρδιακούς σας παλμούς και τον κορεσμό οξυγόνου, ενώ χρήσιμα συμπεράσματα για αυτήν την αλλαγή στο καθημερινό σας πρόγραμμα μπορείτε να βγάλετε και με την αναλυτική καταγραφή του ύπνου σας και των διάφορων φάσεων αυτού. Αν θελήσετε να αθληθείτε μέσα στο σπίτι, το smartwatch της Huawei είναι εδώ για να σας προσφέρει πάνω από 100 modes άθλησης. Και όλα αυτά, κρατώντας το στον καρπό έως και δύο εβδομάδες πριν το βάλετε για φόρτιση. Φυσικά η εταιρία διαθέτει πληθώρα wearables για να είστε πάντα ενήμεροι για τη φυσική σας κατάσταση. Ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει μεταξύ των Watch GT, GT2, GTe, Watch Fit, Band 3 Pro και Band 4 σε μία ευρεία κλίμακα τιμών, ενώ είναι και το κατάλληλο δώρο για όσους νοιάζεστε για την υγεία τους.

 

Ας μην ξεχνάμε όμως και τα ασύρματα ακουστικά της Huawei τα οποία πέρα από noise cancellation θα προσφέρουν στους συνομιλητές σας και σωστή ακρόαση της φωνής σας σε ένα επαγγελματικό meeting, χωρίς να εμφανίζεστε στην κάμερα με κάποιο ογκώδες headset στο κεφάλι σας. Τα FreeBuds 3i ή τα FreeBuds Pro, θα σας προσφέρουν και μοναδική ακουστική εμπειρία όταν παίζετε ή βλέπετε κάποια ταινία.

Όπως καταλάβατε, η Huawei έχει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα τεχνολογικών προϊόντων τα οποία τώρα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θα σας λύσουν τα χέρια στην εργασία ή τη μάθησή σας και ταυτόχρονα θα σας προσφέρουν ψυχαγωγία και επικοινωνία.

Η Huawei προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έλευση της Black Friday και σίγουρα μπορείτε να περιμένετε τις επόμενες μέρες πολλές προσφορές και deals που θα κάνουν ακόμα πιο ελκυστικά τα προϊόντα της. Αν αναμένεται λοιπόν την Black Friday για να προβείτε σε κάποιες αγορές, μην παραλείψετε να παρακολουθείτε τις προσφορές τις Huawei. Μείνετε συντονισμένοι!