Η Razer "μπαίνει στα χωράφια" των mainstream laptops 

Οι επιδόσεις συναντούν την παραγωγικότητα

Η Razer "μπαίνει στα χωράφια" των mainstream laptops

Η Razer έχει μπει εδώ και χρόνια στην laptop αγορά, αλλά όλες οι προτάσεις της επικεντρώνονται στο gaming. Τώρα, παρουσιάζει ένα laptop το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στην παραγωγικότητα, θέλοντας να καθιερώσει την εταιρία στην αγορά των ultrabooks.

Το Razer Book 13 λοιπόν δε διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, αλλά υποστηρίζει όλα τα Razer Core αξεσουάρ. Διαθέτει μία IPS οθόνη 13.4 ιντσών η οποία προσφέρει Full HD+ ανάλυση αν διαλέξετε την χωρίς touch οθόνη, ενώ τα μοντέλα με touch διαθέτουν ανάλυση UHD+. Οι οθόνες προστατεύονται από Gorilla Glass και έχουν αναλογία 16:10.

Στο εσωτερικό έχουμε ενδέκατης γενιάς Intel Core i7-1165G7 με Intel Iris Xe ενσωματωμένα γραφικά. Η RAM είναι 8/16GB LPDDR4X και ο αποθηκευτικός χώρος 256/512GB PCIe M.2.

Μιας και εξυπηρετεί την παραγωγικότητα, η συνδεσιμότητα είναι το δυνατό χαρτί του Book 13, καθώς διαθέτει 2x Thunderbolt 4, 1x USB-A 3.2, 1x 3.5mm headphone jack, 1x HDMI, 1x MicroSD card slot. Ασύρματα προσφέρει Bluetooth 5.1, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax.

Η μπαταρία των 55Wh υπόσχεται 14 ώρες χρήσης, ενώ 30 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για 4 ώρες χρήσης.

Παρόλο το διαχωρισμό που κάνει από την gaming σειρά της Razer, διαθέτει πλήρες RGB πληκτρολόγιο και μάλιστα ξεχωριστό φωτισμό για κάθε πλήκτρο. Η Razer λέει πως δεν είναι για αισθητικούς λόγους αλλά για να σας βοηθήσει στην εργασία σας, βάζοντας ξεχωριστά χρώματα σε συγκεκριμένα πλήκτρα που χρειάζεστε στο Photoshop, στο Premiere και άλλα προγράμματα.

Το Book 13 είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά. Η έκδοση με την touch UHD οθόνη και τον i7 κοστίζει €1.999 και η έκδοση χωρίς οθόνη αφής, Full HD ανάλυσης και με i5-1135G7 κοστίζει €1.299.

0 σχολια