Χωρίς φορτιστή το Galaxy S21;

Φήμες κάνουν λόγο για αφαίρεση και των ακουστικών
27 Οκτωβρίου 2020 16:11
Χωρίς φορτιστή το Galaxy S21;

Μέσα ενημέρωσης της Κορέας αναφέρουν πως η Samsung θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε η Apple και δε θα προσφέρει φορτιστή και ακουστικά στη συσκευασία της επερχόμενης ναυαρχίδας της, Galaxy S21 (ή S30). Σύμφωνα με τις πηγές, τα στελέχη είναι διχασμένα και η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα. Η συσκευασία θα περιέχει όμως καλώδιο USB-C.

Η Samsung προσφέρει φορτιστή, καλώδιο φόρτισης και ενσύρματα ακουστικά από το πρώτο Galaxy S μέχρι σήμερα. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως μόλις πρόσφατα σε μία marketing κίνηση, τρόλαρε την Apple για την έλλειψη φορτιστή στη συσκευασία του iPhone 12.

Στην περίπτωση που αφαιρεθούν μόνο τα ακουστικά, η Samsung δε θα είναι η μόνη κατασκευάστρια που έχει προχωρήσει σε τέτοια κίνηση καθώς αρκετές Android συσκευές δε διαθέτουν ακουστικά στη συσκευασία. Όταν μιλάμε όμως για premium συσκευές των €1.000, αναμένει κανείς τη συσκευή με πλήρες σετ αξεσουάρ.

Παραμένει άγνωστο επίσης αν η Samsung θα προχωρήσει σε κάποια μείωση τιμής στην περίπτωση που δε συμπεριλάβει κάποιο φορτιστή ή ακουστικά στη συσκευασία του Galaxy S21. Η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Samsung αναμένεται αυτή τη φορά νωρίτερα από το συνηθισμένο, τον Ιανουάριο του νέου έτους, αλλά μέχρι τότε σίγουρα θα έχουμε μάθει τι πραγματικά ισχύει.