Το OnePlus 8T είναι επίσημο με τετραπλή κάμερα, 120Hz και φόρτιση σε 39 λεπτά

Η νέα πρόταση της εταιρίας αποκαλύφθηκε
14 Οκτωβρίου 2020 18:19
Το OnePlus 8T είναι επίσημο με τετραπλή κάμερα, 120Hz και φόρτιση σε 39 λεπτά

Πιστή στην υπόσχεσή της και έπειτα από τις πολυάριθμες διαρροές των τελευταίων ημερών, η OnePlus παρουσίασε επιτέλους το OnePlus 8T. Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρίας τοποθετείται κάπου ανάμεσα στο 8 και το 8 Pro, όσον αφορά πάντα τις τεχνικές προδιαγραφές.

Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο απλά, καθώς υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες. Ξεκινώντας, έχουμε μια AMOLED οθόνη 6.55 ιντσών και 2,400 x 1,080 ανάλυσης. Αυτό που ξεχωρίζει για άλλη μια φορά, είναι ωστόσο ο ρυθμός ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz, προσφέροντας σαφώς ομαλότερη εμπειρία. Η οθόνη δεν είναι κυρτή σε καμία πλευρά, πράγμα που αναμένεται να αυξήσει την αντοχή της σε πτώσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της OnePlus, η οθόνη του 8T έχει την "καλύτερη χρωματική ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο smartphone στην αγορά", με Just Noticeable Color Difference (JNCD) μόλις 0.3 μονάδων. Η φωτεινότητά της είναι εξίσου εντυπωσιακή, φτάνοντας τα 1.100 nits, μέσα από 8.192 διαφορετικά επίπεδα.

Εκεί που μένει στάσιμη η συσκευή, σε σχέση πάντα με το μεγάλo της αδερφάκι, το OnePlus 8 Pro, είναι ο επεξεργαστής. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με τον Snapdragon 865, ο οποίος υποστηρίζει φυσικά 5G δίκτυα.

Περνώντας τώρα στη φόρτιση, το 8T θα έρχεται με τον νέο Warp Charge 65 φορτιστή της εταιρίας, ο οποίος υπόσχεται πως μπορεί να παρέχει μια πλήρη φόρτιση σε μόλις 39 λεπτά. Σε περίπτωση που απλά βιάζεστε, η συσκευή θα φτάνει στο 50% σε ακόμη λιγότερο χρόνο. Για να πετύχει αυτό το αστραπιαίο αποτέλεσμα, η OnePlus έχει εξοπλίσει τη συσκευή με 12 αισθητήρες θερμοκρασίας, καθώς και με ένα encryption chip στον αντάπτορα και το καλώδιο, έτσι ώστε η θερμοκρασία να είναι πάντα σε ασφαλή επίπεδα κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Περνώντας τώρα στην κάμερα, έχουμε ένα σύστημα με τέσσερις αισθητήρες. Η κεντρική κάμερα είναι ανάλυσης 48 megapixel με optical image stabilization (OIS) και συνοδεύεται από έναν νέο monochrome sensor, έναν 16-megapixel ultra-wide-angle lens αισθητήρα και ένα 5-megapixel macro αισθητήρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus, το 8T θα ξεκινά από τα €679 στην Ευρωπαϊκή αγορά για την έκδοση των 128 GB με 8GB RAM. Στα ράφια των καταστημάτων θα έρθουν δύο χρώματα, τα Aquamarine Green και Lunar Silver. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε ήδη να προβείτε σε προ-παραγγελία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα για τα νέα χαρακτηριστικά του OxygenOS 11, πατώντας εδώ.

Tags: