Το iPhone 12 mini είναι το μικρότερο, λεπτότερο και ελαφρύτερο 5G τηλέφωνο στον κόσμο 

Ποντάρει στις 5.4 ίντσες η Apple

Το iPhone 12 mini είναι το μικρότερο, λεπτότερο και ελαφρύτερο 5G τηλέφωνο στον κόσμο

Κατά την παρουσίαση του iPhone 12, την παράσταση έκλεψε το iPhone 12 mini, το οποίο καταφέρνει να διατηρήσει όλες τις δυνατότητες του μεγαλύτερου αδερφού του, μειώνοντας σημαντικά όμως το μέγεθός του. Η Apple επενδύει σε μία αγορά που θέλει μικρότερα, πιο εύχρηστα στο χέρι τηλέφωνα, όπως έχει αποδείξει και η ύπαρξη των iPhone SE.

Το iPhone 12 mini λοιπόν έρχεται με OLED οθόνη των 5.4 ιντσών και παίρνοντας το στέμμα του μικρότερου, λεπτότερου και ελαφρύτερου 5G τηλεφώνου στον κόσμο. Ο νέος A14 Bionic των 5nm είναι 15% ταχύτερος από τον A13 με 30% μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Μάλιστα το mini δεν έκανε συμβιβασμούς στις κάμερες και κράτησε το ίδιο σύστημα με το μοντέλο των 6.1 ιντσών. Η κύρια κάμερα των 12MP έχει f/1.6 και αποδίδει 27% καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού από το iPhone 11. Η ultra-wide είναι επίσης 12MP με f/2.4 και 120 μοίρες field of view.

Η τεχνολογία “κεραμικής ασπίδας” βρίσκεται και εδώ παρούσα για να προστατέψει την οθόνη, κάνοντάς την 4 φορές πιο ανθεκτική στις πτώσεις από το iPhone 11. Διαθέτει επίσης και πιστοποίηση IP68.

Θα είναι διαθέσιμο σε μπλε, πράσινο, μαύρο, λευκό και κόκκινο (Product Red), με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και την κυκλοφορία να ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου. Η τιμή του ξεκινά από τα $699.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load