Επίσημη από σήμερα η ενοποίηση των μηνυμάτων σε Instagram και Messenger

Φέρνει και τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Messenger
01 Οκτωβρίου 2020 11:18
Επίσημη από σήμερα η ενοποίηση των μηνυμάτων σε Instagram και Messenger

Η περίοδος δοκιμής που ξεκίνησε τον Αύγουστο τελείωσε και το Facebook ενοποιεί και επίσημα τα DMs του Instagram με τα μηνύματα του Messenger.

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες χρησιμοποιούν ήδη το Messenger ως ένα μέρος για να μοιραστούν, να κάνουν παρέα και να εκφραστούν με φίλους και οικογένεια. Για αυτό το λόγο ενώνουμε τις εμπειρίες του Messenger και του Instagram, για να φέρουμε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Messenger στο Instagram – ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία μηνυμάτων ανεξαρτήτως ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό για τους χρήστες Instagram; Καταρχάς το Facebook τους δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσουν το νέο χαρακτηριστικό ή όχι. Οι χρήστες θα δουν μία ειδοποίηση που θα τους ζητά αν θέλουν να αναβαθμίσουν στη νέα μορφή μηνυμάτων. Αν επιλέξετε να αναβαθμίσετε, αντί να χρειάζεται να εναλλάσσεστε μεταξύ Instagram και Messenger, θα μπορείτε να απαντάτε από οποιαδήποτε εφαρμογή από τις δύο έχετε ανοιχτή. Έτσι, θα μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα από την Instagram εφαρμογή ακόμα και με χρήστες που έχουν λογαριασμό Facebook, αλλά όχι Instagram. Και αντίστροφα, μέσω του Messenger θα μπορείτε να συνομιλείτε με φίλους που έχουν μόνο Instagram.

Το Facebook ξεκαθαρίζει πως οι χρήστες θα έχουν τον έλεγχο της ιδιωτικότητάς τους, επιλέγοντας που θα λαμβάνετε μηνύματα και κλήσεις. Το νέο χαρακτηριστικό θα διατεθεί από σήμερα σε επιλεγμένες χώρες και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.