Το Galaxy A42 είναι το φθηνότερο 5G τηλέφωνο της Samsung

Μαζί ανακοινώθηκαν τα Galaxy Tab A7 και Galaxy Fit 2
03 Σεπτεμβρίου 2020 10:11
Το Galaxy A42 είναι το φθηνότερο 5G τηλέφωνο της Samsung

Το 5G από τις ναυαρχίδες αρχίζει να ενσωματώνεται και σε άλλες κατηγορίες τηλεφώνων και μετά τα A51 5G και A71 5G, η Samsung παρουσίασε και τη φθηνότερη συσκευή στη mid-range κατηγορία με 5G δυνατότητες. Πρόκειται για το Galaxy A42 5G, ωστόσο η Samsung δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες γύρω από το τηλέφωνο.

Αυτά που ξέρουμε ως τώρα περιλαμβάνουν μία Super AMOLED οθόνη των 6.6 ιντσών και τετραπλή διάταξη καμερών στο πίσω μέρος. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ιδιόρρυθμη πλάτη της συσκευής, με μία τραχιά επιφάνεια να καλύπτει τα 3/4 της επιφάνειας. Το τηλέφωνο θα έρθει “αργότερα μέσα στη χρονιά” με τιμή, διαθεσιμότητα και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να ανακοινώνονται τότε.

Μαζί με το Galaxy A42 5G η Samsung ανακοίνωσε και το Galaxy Tab A7. Και εδώ οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες και περιλαμβάνουν οθόνη 10.4 ιντσών, 80% αναλογία οθόνης/σώματος, μεταλλικό σώμα και Dolby Atmos ηχεία.

Τέλος, ανακοινώθηκε το Galaxy Fit 2 με έως 21 μέρες μπαταρίας, 70 διαφορετικά faces και ανίχνευση πέντε διαφορετικών δραστηριοτήτων.