Το Find My Mobile της Samsung θα λειτουργεί πλέον ακόμα κι αν είναι offline το τηλέφωνό σας

Θα εντοπίζεται από άλλες Galaxy συσκευές
25 Αυγούστου 2020 12:39
Το Find My Mobile της Samsung θα λειτουργεί πλέον ακόμα κι αν είναι offline το τηλέφωνό σας

Η υπηρεσία “Find My Mobile” της Samsung σας επιτρέπει να βρίσκετε το τηλέφωνό σας αν το έχετε χάσει, αρκεί να είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα ή συνδεδεμένο το WiFi. Βέβαια, σε περίπτωση κλοπής, το πρώτο που προσπαθεί να κάνει ο επιτήδειος είναι να απενεργοποιήσει τη συνδεσιμότητα της συσκευής για να μην μπορεί να εντοπιστεί. Πλέον αυτό αλλάζει και το Find My Mobile θα λειτουργεί ακόμα κι αν το τηλέφωνό  σας είναι offline με κλειστά δεδομένα ή απενεργοποιημένο WiFi.

Αυτό το κατάφερε η Samsung με τη βοήθεια κοντινών Galaxy τηλεφώνων ή tablets, τα οποία έχουν ενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό και ψάχνουν στη γύρω περιοχή όσο τους επιτρέπει η εμβέλειά τους για χαμένες συσκευές. Έτσι, αν εντοπίσουν κάτι, αναφέρουν την τοποθεσία του στον ενδιαφερόμενο χρήστη, ενώ με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε ακόμα smartwatches ή ασύρματα ακουστικά.

Η offline ανίχνευση συσκευής θα έρθει με την έκδοση 7.1.08.0 της εφαρμογής Find My Mobile και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Μπορεί να έχει περιορισμένες επιδόσεις σε επαρχιακές περιοχές λόγω χαμηλού όγκου Galaxy συσκευών, αλλά οι πιθανότητες να βρείτε τη χαμένη/κλεμμένη συσκευή σας αυξάνονται όσο αυξάνεται και ο αριθμός χρηστών σε μία περιοχή.