Η Razer παρουσιάζει λιγότερο φανταχτερά περιφερειακά για χρήση σε γραφείο

Πληκτρολόγιο και ποντίκι χωρίς RGB
21 Αυγούστου 2020 11:13
Η Razer παρουσιάζει λιγότερο φανταχτερά περιφερειακά για χρήση σε γραφείο

Η Razer είναι γνωστή για τα gaming περιφερειακά της, τα οποία χαρακτηρίζονται συνήθως από μαύρο χρώμα και έντονο RGB φωτισμό. Η Razer όμως σκέφτηκε πως μία τέτοια εμφάνιση ίσως να μην αρμόζει στη σοβαρότητα ενός γραφείου και αποφάσισε να παρουσιάσει τα προϊόντα της από την ολοκαίνουρια σειρά Razer Productivity Suite – χωρίς RGB φωτισμό.

Καταρχάς έχουμε το Pro Click ποντίκι το οποίο ανέπτυξε σε συνεργασία με την Humanscale, κατασκευάστρια εργονομικών προϊόντων για εργασία. Το ποντίκι θέτει το χέρι του χρήστη σε μία ουδέτερη γωνία 30 μοιρών, αποτρέποντας τραυματισμούς και μειώνοντας τους κινδύνους για τενοντίτιδα και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Πέρα από αυτό διαθέτει Advanced 5G Optical Sensor της Razer, πολλαπλή Bluetooth συνδεσιμότητα με έως και 4 συσκευές, μπαταρία 400 ωρών, αντοχή 50 εκατομμυρίων clicks και 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Το Pro Type πληκτρολόγιο τώρα έρχεται με τα Orange Mechanical Switches για λιγότερο θόρυβο, ασύρματη και Bluetooth συνδεσιμότητα με έως και 4 συσκευές, πλήκτρα με αντοχή 80 εκατομμυρίων πατημάτων, πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα με macro καταγραφή, ενώ στο φωτισμό υπάρχει μόνο λευκό LED.

Τέλος υπάρχει το Pro Glide, ένα υφασμάτινο mousepad με διαστάσεις 360x275x3mm.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στις 27 Αυγούστου. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής από την Razer είναι €109.99 για το Pro Click, €149.99 για το Pro Type και €11.99 για το Pro Glide.