Τα Instagram Reels είναι πλέον διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο

Έρχονται για να πάρουν τα πρωτεία από το TikTok
06 Αυγούστου 2020 10:40
Τα Instagram Reels είναι πλέον διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο

Με τη μοίρα του TikTok να παραμένει μετέωρη, το Instagram κάνει την κίνησή του για να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απαγόρευση του TikTok σε Ινδία και -ίσως- ΗΠΑ, με την εισαγωγή των Reels. Τα Reels είχαν κυκλοφορήσει από το 2019 αλλά σε λίγες χώρες. Τώρα, το Instagram προσφέρει τα Reels σε όλο τον κόσμο.

Η μεγαλύτερη διαφορά των Reels με το TikTok είναι το οικοσύστημα του Instagram, αφού οι χρήστες μπορούν να στείλουν τα Reels απευθείας στους φίλους τους και να χρησιμοποιήσουν τα AR φίλτρα και εργαλεία του Instagram. Τώρα όσον αφορά τη διαφορά των Reels από τα Stories, στα Reels οι χρήστες θα έχουν πολλά περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας.

Τα 15 δευτερολέπτων clips μπορείτε να τα εμπλουτίσετε με τραγούδια, AR effects, ενώ έχετε αντίστροφη μέτρηση στην καταγραφή του clip, ευθυγράμμιση πολλαπλών clips και επιλογή ταχύτητας.

Για να δοκιμάσετε τα Reels, αναβαθμίστε την εφαρμογή, επιλέξτε τα Reels από το κάτω μέρος της Instagram κάμερας και θα δείτε μία πληθώρα εργαλείων στην αριστερή πλευρά.