Δραστικός ανασχεδιασμός του Gmail

Αλλάζουν πολλά από αυτά που ξέρατε
16 Ιουλίου 2020 10:38
Δραστικός ανασχεδιασμός του Gmail

Το Gmail πέρα από μικρές αισθητικές αλλαγές ανά τα χρόνια, έχει παραμείνει ίδιο. Με την έλευση της πανδημίας, η Google αποφάσισε λοιπόν πως χρειάζεται ένα νέο design το οποίο αποκαλούν “better home for work” και θα φέρει πολλά νέα εργαλεία στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αισθητικά οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες, ωστόσο η Google θα ενσωματώσει πολλά περισσότερα εργαλεία επικοινωνίας, όπως video διασκέψεις, αρχεία, εργασίες, όλα τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο χρήστη μέσω της εφαρμογής του Gmail.

Βελτιώνουμε τη συνεργασία χαρακτηριστικών στα Chat rooms προσθέτοντας διαμοιρασμένα αρχεία και εργασίες, κάνοντας τα rooms μία ακόμα καλύτερη λύση για μακροπρόθεσμα projects. Με γρήγορη πρόσβαση σε κοινό chat, σημαντικά έγγραφα και εργασίες σε ένα μέρος, είναι πιο εύκολο για τον καθένα σε μία ομάδα να μείνει σε συνεννόηση. Επιπλέον, το Chat σας επιτρέπει να δημιουργήσετε rooms που περιλαμβάνουν άτομα εκτός της εταιρίας σας, όπως εργολάβους και συμβούλους, ώστε η ομάδα σας να είναι όχι μόνο πολύ-λειτουργική αλλά και πολύ-οργανωτική.

Προς το παρόν αυτές οι αλλαγές είναι διαθέσιμες μόνο στους χρήστες G Suite και δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση για το πότε θα διατεθούν στο ευρύ κοινό.

Tags: