Το iPhone 12 μάλλον θα έρθει χωρίς φορτιστή και ακουστικά στη συσκευασία

Αναφορά αξιόπιστου αναλυτή επιβεβαιώνει τις φήμες
29 Ιουνίου 2020 09:20
Το iPhone 12 μάλλον θα έρθει χωρίς φορτιστή και ακουστικά στη συσκευασία

Πρόσφατες φήμες από διάφορα μέτωπα ισχυρίζονται πως το iPhone 12 δε θα περιλαμβάνει EarPods, ενώ μερικές υποστήριζαν πως δε θα περιλαμβάνει καν φορτιστή, κάτι που ομολογουμένως ακούγεται παρατραβηγμένο.

Τώρα όμως, έρχεται μία νέα αναφορά από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί πως έχει σχεδόν αψεγάδιαστο ιστορικό στις προβλέψεις του σχετικά με τα προϊόντα της Apple. Σύμφωνα με τον Kuo λοιπόν και οι δύο φήμες είναι αληθινές και το iPhone 12 θα έρθει στους καταναλωτές χωρίς η συσκευασία να περιλαμβάνει φορτιστή και EarPods.

Η συσκευασία θα περιέχει μόνο ένα καλώδιο, το οποίο οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν με ήδη υπάρχων φορτιστή. Ο λόγος που κρύβεται πίσω από αυτήν την κίνηση είναι το αυξημένο κόστος των εξαρτημάτων 5G. Η Apple θα προσπαθήσει έτσι να κρατήσει την τιμή του τελικού προϊόντος από το να σημειώσει μεγάλη αύξηση, κάτι τέτοιο όμως ίσως να κοστίσει περισσότερα στο χρήστη, αφού το καλώδιο θα είναι USB-C σε Lightning. Έτσι ένας χρήστης που διαθέτει μόνο φορτιστή USB-A από το προηγούμενο iPhone του, θα πρέπει να αγοράσει νέο φορτιστή.

Νέες φήμες λένε επίσης πως η Apple ετοιμάζει ένα νέο φορτιστή 20W, ο οποίος φυσικά θα πωλείται χωριστά.