Το watchOS 7 έρχεται για να ικανοποιήσει τα αιτήματα των χρηστών Apple Watch

Ανίχνευση ύπνου επιτέλους
22 Ιουνίου 2020 21:10
Το watchOS 7 έρχεται για να ικανοποιήσει τα αιτήματα των χρηστών Apple Watch

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το watchOS 7, το οποίο έρχεται για να λάβει υπόψη τις υποδείξεις. Το νέο λογισμικό του δημοφιλέστερου smartwatch του κόσμου φέρει ορισμένες βελτιώσεις.

Καταρχάς έρχονται αναμενόμενα περισσότερα Watch Faces, μαζί με το Infograph Pro, ένα αναλογικό δείκτη που μετράει την ταχύτητα του χρήστη και την απόσταση που διανύει.

Στο Apple Watch θα είναι διαθέσιμες και οι οδηγίες πλοήγησης για ποδηλάτες που είδαμε στο iOS 14. Η εφαρμογή Workouts μετονομάζεται σε Fitness και πλέον υποστηρίζει ανίχνευση χορού, με το ρολόι να αναγνωρίζει την κίνηση των χεριών και τον καρδιακό ρυθμό.

Επιπλέον, προστέθηκε μία εφαρμογή για το πλύσιμο των χεριών, το οποίο βοηθά τους χρήστες να κρατήσουν το χρόνο πλυσίματος στα 20 δευτερόλεπτα.

Η πιο σημαντική προσθήκη όμως μάλλον είναι η ανίχνευση ύπνου η οποία ενσωματώνεται με την Health εφαρμογή του iPhone. Το ξυπνητήρι θα ακυρώνεται αυτόματα αν το ρολόι ανιχνεύσει κανονική κίνηση χεριών πριν την ώρα ξυπνήματος.

Το watchOS 7 θα γίνει διαθέσιμο το φθινόπωρο για το Apple Watch Series 3 και μεταγενέστερα, ενώ θα χρειάζεστε iPhone 6S και μεταγενέστερο και iOS 14.