Ναι, πουλάνε anti-5G στικάκια - Όχι, φυσικά και δεν προσφέρουν αυτό που υπόσχονται

Πρόκειται σαφώς για απάτη
30 Μαΐου 2020 10:07
Ναι, πουλάνε anti-5G στικάκια - Όχι, φυσικά και δεν προσφέρουν αυτό που υπόσχονται

USB στικάκια τα οποία υπόσχονται μία “φούσκα” προστασίας απέναντι στο 5G μέσω…κβαντικής ταλάντωσης έχουν κατακλύσει την αγορά της Βρετανίας, αναγκάζοντας την επιτροπή προστασίας των Λονδρέζων καταναλωτών να ζητήσει δικαστική εντολή για να ρίξει τη σελίδα της εταιρίας που τα πουλάει.

Όπως ισχυρίζεται η BioShield Distribution, το USB stick “προσφέρει προστασία για εσάς και την οικογένειά σας, χάρη σε ένα wearable ολογραφικό καταλύτη με νανοεπίπεδα… Μέσω μια διαδικασίας κβαντικής ταλάντωσης, το 5GBioShield USB key, επαναθέτει σε αρμονία τις ανησυχητικές συχνότητες που προέρχονται από την ηλεκτρική ομίχλη που προκαλείται από τις συσκευές, όπως laptops, ασύρματα τηλέφωνα, wi-fi, tablets κλπ”.

Φυσικά, δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω από απλά USB στικάκια, τα οποία έχουν μάλιστα μόλις 128MB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή τους όμως μόνο απλή δεν είναι, αφού τα στικάκια κοστίζουν £283. Επιπλέον, η PenTestPartners η οποία έλεγξε τα στικάκια σημειώνει πως μπορείτε να βρείτε ακριβώς τα ίδια USB keys – χωρίς το αυτοκόλλητο – έναντι £5 σε αρκετά κινεζικά online καταστήματα.