Το Tinder θα αποκτήσει δυνατότητα βιντεοκλήσεων

Έρχεται αργότερα μέσα στη χρονιά
11 Μαΐου 2020 10:00
Το Tinder θα αποκτήσει δυνατότητα βιντεοκλήσεων

Η δημοφιλέστερη dating εφαρμογή στον κόσμο με εκατομμύρια χρήστες ετοιμάζεται για ένα τεράστιο εγχείρημα. Όπως ανακοίνωσε η μητρική εταιρία Match Group, το Tinder θα προσθέσει δυνατότητα βιντεοκλήσης αργότερα μέσα στη χρονιά. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν οι fake λογαριασμοί, αφού πριν την οποιαδήποτε κατ’ ιδίαν συνάντηση οι χρήστες θα μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον σε πραγματικό χρόνο.

Εν μέσω πανδημίας, το Tinder σημείωσε ρεκόρ swipes. Οι γυναίκες κάτω των 30 ετών αύξησαν τα καθημερινά τους swipes κατά 37% τον Απρίλιο σε σχέση με το Φεβρουάριο.

Καθώς η καραντίνα συνεχίζεται, είδαμε κάποια επίπτωση σε νεαρότερους άντρες χρήστες, ενώ υπήρξε ανάκαμψη σε αυτούς άνω των 30. Είμαστε σίγουροι πως η ζήτηση για ανθρώπινη επαφή δε θα μειωθεί ποτέ και παραμένουμε δεσμευμένοι να ικανοποιήσουμε αυτήν την ανάγκη. Αυτή η περίοδος της κοινωνικής απομόνωσης θα ήταν πολύ πιο βαριά για τους ελεύθερους – οι οποίοι δεν έχουν πλέον άλλες επιλογές συνάντησης και αλληλεπίδρασης όπως τα μπαρ και οι συναυλίες – αν δεν υπήρχαν τα προϊόντα μας.