Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την Canon κάμερά σας ως web camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Και απογειώστε την ποιότητα της εικόνα στις βιντεοκλήσεις σας
30 Απριλίου 2020 12:21
Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την Canon κάμερά σας ως web camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότερες ενσωματωμένες web cams στα laptops δεν προσφέρουν και τις καλύτερες επιδόσεις κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων, ενώ και οι εξωτερικές web cams έχουν τους περιορισμούς τους, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Εάν θέλετε την τέλεια ποιότητα εικόνας όμως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την DSLR σας.

Ένα νέο update της Canon που βρίσκεται ακόμη σε beta υπόσχεται να μετατρέψει την DSLR σας σε USB webcam για Windows 10. Το EOS Webcam Utility Beta υποστηρίζει έως τώρα 25 κάμερες, DSLR, mirrorless και point-and-shoot, ακόμα και την high-end EOS R.

Στους καιρούς χωρίς προηγούμενο που περνάμε, είναι απαραίτητο για την Canon να προσφέρει στους πελάτες της χρήσιμες, απλές και προσβάσιμες λύσεις για να τους βοηθήσει με κάθε ανάγκη εικόνας που μπορεί να έχουν. Ο στόχος μας είναι πως το EOS Webcam Utility Beta software θα μπορέσει να μειώσει κάπως το στρες της απομακρυσμένης εργασίας για τους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν τηλεδιασκέψεις και εικονικές συναντήσεις. – Tatsuro Kano, Αντιπρόεδρος Canon USA

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Canon σας ως web camera με τη βοήθεια μόνο ενός USB καλωδίου και του λογισμικού της Canon.