Το Zoom αρνείται πως πουλάει τα δεδομένα των χρηστών του 

Προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις

Το Zoom αρνείται πως πουλάει τα δεδομένα των χρηστών του

Την εποχή του κορωνοϊού ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους να εργαστούν και να εκπαιδευτούν από το σπίτι, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τρομερή άνθιση μερικές εφαρμογές που ήταν σχετικά άγνωστες μέχρι τώρα στο ευρύ κοινό. Μία από αυτές είναι το Zoom.

Η αύξηση της δημοφιλίας όμως έφερε στο φως και τα προβλήματά του και ένα από αυτά ήταν πως έστελνε κρυφά δεδομένα στο Facebook, ακόμα κι αν δεν είχατε Facebook λογαριασμό. Έκτοτε η εταιρία ανανέωσε την πολιτική ιδιωτικότητάς της και ενημερώνει πλέον τους χρήστες πως η εταιρία δεν πουλά τα δεδομένα των χρηστών.

Δεν πουλάμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Είτε είστε επιχείρηση, είτε σχολείο είτε ατομικός χρήστης, δεν πουλάμε τα δεδομένα σας. Δε χρησιμοποιούμε δεδομένα που αποκτήσαμε από τη χρήση των υπηρεσιών μας για διαφημιστικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των meetings. Χρησιμοποιούμε δεδομένα που αποκτήσαμε από εσάς όταν επισκέπτεστε τα marketing websites μας, όπως το zoom.us ή το zoom.com. Εσείς έχετε τον έλεγχο των ρυθμίσεων cookies όταν επισκέπτεστε τα marketing websites μας.

Η εταιρία ξεκαθαρίζει επίσης πως τα meetings του Zoom δεν παρακολουθούνται από αυτούς, ούτε κρατούνται στους servers, εκτός κι αν το επιλέξει ο χρήστης, αλλά ακόμα και τότε υπάρχουν συστήματα για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

1 σχολιο(α)